Post by profobesunfor on Feb 8, 2022 15:21:01 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ More Snacks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ More Snacks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu sonsuz açarları ▞▞▞
▞▞▞ More Snacks! 2022 version ▞▞▞
bu oyunu sevirəm
Bu oyunu bu oyunu hər halda bir yükləmək üçün bu qədər çəkə bilər o qədər yaxşıdır, mən ilanları çox sevirəm
#Vaxt itkisi
Bu Oyun Niyə Dəhşətlidir: 1. Reklamlar O qədər çox reklam var ki, hətta siz 2 dəfə mükafat almaqdan imtina etdiyiniz zaman belə, hər halda reklam yerləşdirirlər. VƏ HƏR SƏVİYYƏ ÜÇÜN EYNİDİR! 2. Darıxdırıcı... Eyni şeyi edirsən, ya uşaq olub yemək dalınca gedirsən, ya da yemək olub uşaqdan gizlənirsən. Tbh, heç cəhd etmədilər. 3. Ediləcək heç bir şey Bütün dəriləri, 10.000 sikkələri və s. aldıqdan sonra ediləcək heç bir şey yoxdur. Daha maraqlı şeylər əlavə edin 😩👏 Quraşdırmağa belə cəhd etməyin. Boşluq varsa, israfdır. 1/10! SİLİNDİ :/
Pis
Oyun yaxşıdır, amma reklamda gördüyüm kimi deyil, ona görə də ona 3 ulduz verirəm, demək istəyirəm ki, istəyirəm, amma o qədər də yaxşı deyil, həlli yoxdur və göstərdiyi kimi multiplayer yoxdur, sadəcə başqa bir oyun görürəm. oyunlar daha yaxşıdır
Download More Snacks! Mod APK 1.3.0 with Enter the game to give a lot of money..
Bu çox gözəldir və pişi yeyə bilərsiniz 😂😍😍😍🤤🤤🤤🤤🤤 Ən yaxşı oyun 🎮
ÇOX ƏYLƏNİR VƏ MƏN BUNU SEVİRƏM
Mən sadəcə oyuna nifrət edirəm, sadəcə danışa bilmirəm
٩(๑´0`๑)۶
Oyunu çox bəyənirəm amma səhv edir
Çox çətin, amma çox gözəl və çox əylənirəm
Bu gülməli ge yalnız getdi
L L
ƏZƏLDİRİCİ. BU OYUNU OYNAMAQDAN DAHA ÇOX BANK HAQQINDA ELAN GÖRDÜM. MƏNASIZ.
New Atlanta service, more New York flights to Athens for ...
Rabbit Diet: What to Feed a Bunny
Uşaq Həmişə Məni İzləyir Və Məni Yeyir və Mən Bu Oyundan Nifrət edirəm
Bu oyunda qəlib edə bilərsinizmi ki, yemək yavaş-yavaş ölürsə və uşaqlar ona toxunsa, onlar 3 saniyə ilişib qalsınlar, zəhmət olmasa növbəti yeniləmədə
Belə əyləncəli oyun
Bu, heç vaxt belə gamep kimi görmədiyim möhtəşəm oyundur
Kaş ki, qadın personajlar olsaydı, amma bu əyləncəli deyil! Bir müddət sonra darıxdırıcı olur və mən 15 dəqiqədən çox oynamıram, lakin qrafika qaydasındadır və mən xırıltılı səsləri sevirəm! Mən wi-fi söndürdüyüm üçün reklamlar problem deyil!
Bu oyun çox darıxdırıcıdır və bu oyun körpələr üçündür və onlar çoxlu reklamlardır, əgər sizdə çox şey varsa və siz sadəcə reklamlara baxdığınız kimi bir oyunu oynamırsınızsa, çox şey yaxşı deyil. Oyun oynamağın mənası budur, buna görə də reklamlara baxmaq istəsəniz, sadəcə sizə kömək etməkdən başqa, oyundan çıxmayacağınıza mərc etməyin, bu oyun darıxdırıcıdır, ona görə də gizlənqaç oynamaq istəyirsinizsə Hunter mən deyərdim ki, çünki və ilk dəfə mən
Naomi Campbell was right! Frequent flyer reveals 11 tips to ...
Uşağı almağa çalışan atanı sevirəm😆
Bu oyun frickin zəhmlidir
Hakim
Bu yaxşı oyundur amma çoxlu reklamlar olacaq... ona görə də mən cəmi 4 ulduz verirəm...
Bu çox gözəl tövsiyə edirəm, çünki özümü işeme
Əla gözəl təşəkkürlər indi 1 ULDUZ ÜÇÜN OYNARAM 😈
Beach Buggy Blitz Трке iyt
Bu oyuna nifrət edirəm, demək istəyirəm ki, oyun sərindir, amma reklamlar pisdir
İndi get oyna oynamaq çox yaxşıdır
Gözəl yaxşı oyun və şən əhval-ruhiyyə
Bu oyuna nifrət edin və hətta oyundakı o uşağa nifrət edin. Nə vaxtsa başqa yerə gedirəm o axmaq uşaq arxamca gəlir.
فطيمة
P l2?3¹
Bu oyun çətin və gecikmədir, xoşuma gəlmir🙄