Post by profobesunfor on Feb 8, 2022 15:27:04 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Roller ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Roller IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krystaly generátoru kódů ▞▞▞
▞▞▞ Sky Roller 2022 version ▞▞▞
Potřebuje nějaké postavy, všechny z nich mám rád, možná byste si mohli koupit pozadí nebo různé brusle nebo oblečení pro postavy nebo přidat denní ceny nebo přidat další smyčky i hooe, vývojáři to vezmou do úvahy, tato hra se vám opravdu líbí Měl jsem ji od vánoc je to zábavná hra a rád bych jí dal pět hvězdiček, ale musí to být náročnější a více postav, než se ptám, a pokud to někdo čte, stáhněte si ji
Tato hra je skvělá, ale je tu spousta reklam a žádostí o hodnocení a pokud ne, bude se ptát znovu a znovu, prosím opravte to, děkuji
Líbí se mi ta hra, ale ta reklama je taaaak otravná, je to jako fuj tato hra je tak těžká, ALE NENÍ ANI TĚŽKÁ! Úroveň změny úrovně 39 byla rovná a jakmile odejdu a vrátím se do hry, má smyčku! Jako, co to sakra😓
😊 je to moc bezva hra.Zora.
Nenávidím, že je to zábavné, ale ve hře nemám reklamy, takže jste si báječní 😑😑😑😑😑😑😑😑😑
Tato hra zaostává natolik, že jsem hrál pouze level i I a pak BRAVO! NEBYL JSEM ANI HRÁT! Zpožďoval jsem každou úroveň, prostě mě to zplodí A pak se na konci pokazím a vyhraju, pak mi to také ukáže ADD! OPRAVTE TUTO STRAŠNOU HRU
Někdy to bylo těžké, ale právě to dělá hru hrou! Nějaká zpětná vazba pro toho, kdo to instaluje, je vypnout připojení, protože až zemřete, dostanete HODNĚ přidání..😉
Je to dost dobrá hra
Je to skvělá hra, ale není tam dost skinů nebo rollorových bruslí a mám všechny brusle a skiny, dokonce i ty, které potřebujete ke sledování reklam, dal bych tomu 4 nebo 5, ale to je důvod
Obecně tomu dám 5 hvězdiček, ale jejich reklam je PŘÍLIŠ mnoho a většina z nich hru spadne. Uprostřed úrovně se objeví reklama a někdy ji lze nebo nelze přeskočit. A z nějakého důvodu je hra opravdu lagy (pokud je to slovo), moje wifi je vynikající, ale to také potřebuje opravit. Ale zatím tomu dám čtyři hvězdičky, dokud tyto problémy nevyřeší. Je to opravdu a zábavná hra. Nějaké násilí v této hře, ale to je v pořádku.
Jo tři 😅😅
Je to úplně skvělá hra proto dávám všechny hvězdy.
Je to úžasná hra proto dávám 5 🌟🌟🌟🌟🌟
Miluji tuto hru, je tak zábavná a jsem rád, že jsem si ji stáhl
Opravdu miluji tuto hru, je zábavná, zábavná ne nudná Jsem do ní zamilovaný Nedokážu to vysvětlit
Tato aplikace je ve skutečnosti zábavná a návyková, ale neustále se opakuje, což může být opravdu nudné. Nelíbí se mi skutečnost, že všechny reklamy jsou ještě nudnější. Doporučuji vytvořit něco, co změní hratelnost, ale stále má co do činění s kolečkovými bruslemi. Celkově aplikace není tak špatná.
Sky Roller Arkade ahi
Tato hra byla zpočátku dobrá...sbírání diamantů, ale po chvíli to začalo být nudné, protože s diamanty ve skutečnosti nic neděláte a existuje mnoho možností, jak přidat
Nejlepší ale doporučuji si vypnout WIFI protože tam jsou reklamy ale jinak nejlepší!!!!!
Hra je moc krásná a nádherná a všem doporučuji si ji stáhnout ♥
Je to dobrá hra ale zabírá hodně místa v telefonu!!!
Oh, zlato, tohle je nejlepší hra na světě, věř mi, jestli chceš. Zábava, zábava a toto je hra pro vás. A cituji, pokud se vám tato hra nelíbí, jste úplně sami.
Když jsem si stáhl tuto aplikaci, myslel jsem si, že nebude mít tolik přidané hodnoty. A dal bych této hře 5 hvězdiček, ale ta reklama mě prostě štve, a aby byla tato hra otravnější, pokaždé, když dokončím úroveň, stále se objevuje stejná reklama. Takže doufám, že lidé, kteří si tuto aplikaci stáhnou, ví, s čím mají co do činění.😞
My Talking Hank Casual games iul
Hra se mi líbí, je opravdu zábavná, ale přál bych si, aby byla náročnější. Jsem na lvl 94 a je to příliš snadné (odinstalovat)
Toto je nejhorší hra všech dob a ještě jsem neprošel ani 1. levelem hodně se mi to blýskalo.a nejen že jsem neprošel ani druhým obsticalem......tuto hru nedoporučuji
Tohle je opravdu špatná hra, jakmile jsem si ji stáhl a pustil se do ní, hned jsem bez důvodu zemřel! Snažil jsem se pohnout nohama, ale zůstaly uprostřed! Nevím, co je na této hře špatného, ale existuje několik zjevných oprav! Tohle si zaslouží 1 a za tím si stojím! Z těchto důvodů jsem hru ihned odinstaloval, takže doporučuji NEINSTALOVAT TUTO HRU!
Dobrá hra 😀ale po dvou dnech vás omrzí
Miluji tuto hru, když jsem ji viděl, myslel jsem, že je to špatná mobilní hra.. ale ukázalo se, že je skvělá!
Prvních 50 úrovní byla hra zábavná. Poté je každá úroveň stejná beze změny obtížnosti. Jediným zajímavým aspektem hry byly turnaje.
Nejprve mi dovolte říct, že to nemělo moc herního prostředí Řekl bych dobře, řekl bych, bylo mi to doporučeno, tak jsem si to stáhl a byl jsem VELMI šokován Neočekával jsem moc, ale neočekával jsem moc, že to bylo v uprostřed byla grafika v pořádku, ale ovládání bylo obtížné, hra ani jednou nespadla nebo selhala Jsem za to rád, pokud potřebujete zabijáka v reálném čase, tuto hru doporučuji
Dobrý
Tak hrozné, chce to reklamu pokaždé, když chci udělat novou úroveň. Tuto hru byste neměli mít, nestojí to za to. Navrhuji dokonalé plátky, je to lepší než sky roller.
Sky Roller Arkada mdzw