Post by profobesunfor on Feb 8, 2022 15:32:55 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chicken Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chicken Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettuste generaatori ressurss ▞▞▞
▞▞▞ Chicken Gun 2022 version ▞▞▞
Duell on kanarelva parim. Armastasin ka mõnda relvi
See mäng on lõbus, kuid ma suren palju
Kas saate lisada sõbra ja häkkimise
Ma näen, et värskendus oli taser gun ja raketiheitja zombie režiim ja erinevad asjad, kuid kõik need relvad on suured kõige lahedamad relvad, kuid kõik aastad tagasi, kuid kõik see on põhjus, miks häkker anna mulle kanapüssi modmenüüs on jahipüss, nii et Klii kana kokoko See oli hämmastav Lahe ah??
MULLE ARMASTAN SEE MÄNGU, SEE ON NII LÕBUS. Andsin sellele 5 tärni, sest mulle meeldib see mäng ja sain selle mängu põhimõtteliselt siis, kui sain oma tahvelarvuti 2018. aastal. Sellest ajast peale, kui ma seda armastan. See tekitab mulle mälestusi, kui ma läksin alati helikopterisse ja tapsin inimesi. Armasta neid aegu. Kuid on üks probleem. Nüüd on nüüd häkkerid. Chalo mängud lihtsalt keelavad häkkerid selles mängus. Aga üldiselt meeldib see mäng ikkagi! JÄTKA SAMAS VAIMUS!
Edu 🤞🌃🤞🏍️🏍️🚲 B Quatqg Dau sa ei ole mul on palju rakenduste naabruskonda tegin viimase, mul on oma ettevõte, ma pole kindel, mis 🚲🚲👇
Ma armastan seda mängu, kuid seda mängu mängides ütlesin, et ühendage uuesti, kuid mu wifi on kiire, palun aidake mul see parandada, annan 2 tärni ainult sellepärast, et loon alati ühenduse uuesti
Mulle meeldib, kuid sellel on võrguprobleem
See on parim mobiilimäng, mida ma kunagi mänginud olen, selle dünaamiline mäng on väga põnev.
See mäng on väga super
Hea aja möödumiseks
See on üsna igav... Ei ürita olla ebaviisakas ega midagi, vaid see on lihtsalt see, et sa lihtsalt mängid kana ja tapad teist kana :/
Ma mõtlen, et mäng on hea, aga... ma tahan, et nad lisaksid mõned bumerangid ja sa saaksid oma sulgedega lennata ja kui lahe animatsioon, ma lisan rohkem asju, mis mulle tegelikult ei meeldi, sest mulle tegelikult ei meeldi. hankige piisavalt münte nagu üks kord, kui mulle meeldib, et tapeti umbes 300 inimest ja ma sain ainult 10 münti, see mäng on väga halb, ma ei tea miks, aga see võib teile kasulik olla ja palun lisage kanapüssi uus kraam ja uued tõrked ja muud asjad palun okei nagu traktorirelv ja muu kraam palun lisa kinnitusseade
See on naljakas ja hea, kuid ma vihkan lisasid, et see on nii tüütu, et pane see võrguühenduseta mänguks ja muudab selle paremaks, sest saate teha rohkem asju, nagu te võite olla väikesed ja väikesed autod
Pool ajast ei lae.
mulle meeldib, et seal on huggy wuggy, proovige seda ka liivakastis, lisage rohkem sõidukeid, näiteks raketiveok, ja parandage uute autode rattad viimasest värskendusest
Kanamäng on naljakas ja lahe Mulle meeldib, kuidas sa lähed ka fuajeesse, kui sinna jõuad, jätka samas vaimus
Varsti tean, et häkkereid on nii palju, graafika on hea, mängud on samuti head, kuid endiselt on mõned vead, mida inimesed kasutavad praegu ja hakkavad inimesi tapma ja me ei näe neid isegi
tänapäeval on palju vigu.. vead autodel, lennukitel ja koletistel, mis olid millegi külge kinni jäänud
mis mäng see on. Battle Royal imeb. autod pööravad vaevu ja sa ei saa surma, sest miljardid inimesed tulistavad just sinu pihta.
Mäng on tore, kuid selle laadimine võtab palju aega, ma vihkan seda
Need serverid on Horrible, ärge liituge Horrible serveritega
Üks probleem, mille ees seisan selle mängude seinte ees, muudate voltide suunda, kuid mängijad kasutavad seda üles ronimiseks
Väga mõnus mäng aja veetmiseks. Samuti peaks mängus olema värskendus, näiteks rohkem relvi, autosid, kaarte ja varustust. Jätkake oma mängu kallal tööd ja parandage mõned vead. 😁
Väga suurepärane mäng, ei pruugi alguses olla suurepärane, kuid muutub edenedes paremaks.
See mäng on väga naljakas, kuid oodake, see mäng on naljakas, aga nüüd on värskendus tulnud ja see värskendus on võidusõidurežiim
Seda mängu on nii lõbus mängida, et ma mängin koos redigeerimisrühmaga sõpradega, sest olen selles mängus meisterproff ja lisaks kasutan oma telefoni ja see mäng on lõbus, nii et mida sa ootad allalaadimist see Tasuta Mängi farm2 ja siis on uued asjad ja siis uued mob uued autod uued veljed ja ka autod saaks värvide vastu vahetada, kas pole lahe ja ka see kanapüssimäng ei lase mul seda uuendada 😡
See on väga tore mäng. Aga kas saaksite lisada topeltlaserpüstoli? Palun lisage see, muidu desinstallin selle mängu.
Mul on internet, kuid kanapüssi rakendus lööb mind mängus välja, kui ma mängin, mis on nii tüütu
Tere, mäng on tõesti vinge ja suurepärane, kuid seal on suur probleem. Kõik, mida ma mängin, ei saa piisavalt tasemeid ja olen mänginud mängu terve aasta ja ikka veel 5. tasemel, nii et palun parandage viga, on väga raske hankida relva või riideid, mida ma tahan, nii et palun parandage see minu mängumärk on AquaKing 1073, kas saate vähemalt probleemi lahendada.
Mulle meeldib mäng, kuid proovisin seda võrguühenduseta ja see laadib nii aeglaselt, nii et ma teadsin, et see on võrgumäng, soovin, et see oleks võrguühenduseta
Ma vihkan seda värskendust viimati, kui sellel olid mäed ja rohi vaba ruumi, nüüd on see kadunud
Nad peaksid lisama sätte, mille abil saate pildistamise nuppe suuremaks või väiksemaks muuta ja kohandada soovitud asukohta ja muuta nupud läbi. Nad peavad parandama kaldtee tõrked, kus saate lihtsalt säritust läbi vaadata ja need peaksid blokeerima Võimalused takistada mängija kukkumist, teha kohandatud nahad kõikidele autodele ja relvadele ning liivakastirežiimi jaoks peaksid nad lisama mängijad, kellel on lubatud teie asju puudutada ja kes ei saa, teha konstruktsioonidel 90° pööre, lisada sõpru mäng
mäng on nii hea, kuid kui ma värskendasin ... ilmus viga (kahjuks on kanarelv peatunud)
Miks on nii palju muutusi. Ok on muudatusi Ootan muudatusi Siis valin rassi2, siis nimekirja pole, nii et loon rassi2 ja siis ütlesin, et vend mängiks minuga. Ta valib rassi 2, nimekirja pole. Palun täiustage seda mängu.
Annan sellele 3, sest 3 probleemi 1. kui see oli esimene päev, mil ma mängu sain, kui seda mängisin ja see jäi nii palju maha, et kui ma vastan, siis suren salaja 2. pole nii halb, see on hea, mütsid on hämmastavad 3. on see, et kui ma autost väljun, läheb keegi teine ja võtab selle
See on okei, aga sa tüdined sellest umbes nädalaga 😕😕
Kui seda mängu saaks kohandada (laskmisnupp, hüppenupp jne), annaksin sellele 5 tärni ⭐⭐⭐⭐⭐. Soovin muuta oma nuppude seadeid/paigutust.
See rakendus on suurepärane, kuid mul on probleem... Ma andsin sellele 3 tärni, sest kui ma tahan midagi maha panna, siis see ei aseta seda, see jääb maha
Tere! Mina olen ¶Møønlïlight¶√! Värskendus läheb SUPER COOL. Ja uued esemed relvanuppudes. Täiesti hull! Leiame nahkhiireauto (lilla auto) Elite Squadist ja leidsime selle Guns Buttonilt! Ja uued ehitustööriistad, nagu portaalid jne. Ma armastan seda mängu 💜
Mäng on lõbus, kuid asi, mida ma vihkan, on häkker. häkker saab hõlpsasti mängu häkkida ja petta.
No mulle meeldib, aga ma KAOTASIN 1374 MÜNTI ka ma vihkan... VIHKA reklaame palun vähenda neid nüüd ma olen noob aga mul on minirelv hinnaga 210 aga mul on null münti, nii et jah, see selleks
Sellel mängul on endiselt vigu, mille uus värskendus ütles, et vead parandavad, kuid vead on endiselt olemas
See on suurepärane mäng, kuid ma annan sellele ainult 3 tärni, sest. 1) Võtke lipp kinni: mõned mängijad\botid ei too vaenlast meie baasi niipea kui võimalik. Nad lähevad kaardi keskele, et saada tapetud. 2) Kuidas kasutada ostetud relva lipu püüdmiseks? Sest ma ei saa ostetud relva kasutada. Seda ei kuvata minu loendis, kui mängin Capture the Flagit.
Super laggy teid tapetakse kohe pärast kudemist 90 protsenti ajast, mis ei ole soovitatav
Sellel mängul on alati uued kaardid ja see on väga hea, nii et ma tulin just hankima uusimaid relvi, ma mõtlen kõige vanemat tüüpi relvi, ja te saate löögid, kus lööte inimesi ja lauldes kõigil uutel kaartidel, nad said tõesti head.
See on hea, kuid samad inimesed keelavad mind. Nende mängu nimi on tühi_8
Clone Armies: Battle Game แอ็กชัน cjj
See on halb mäng, ma annan 1 tärni
See mäng on lõbus ja mõnikord strateegiline. Tahaks rohkem relvi ja koletisi näha. Mängin igapäevaselt. 8/16 tonni putukaid. Lennukid ei lenda ja seal on sadu autosid ja lennukeid. Kui seda ei parandata, kustutan nädala pärast