Post by profobesunfor on Feb 8, 2022 15:38:52 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Comics Bob ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Comics Bob IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ токени за генериране на кодове ▞▞▞
▞▞▞ Comics Bob 2022 version ▞▞▞
Comics Bob ปริศนา ron
Comics Bob Geduldsspiele osu
Забавна е определена и не е толкова лесна, колкото изглежда.
Играта е безполезна...Мразя игри, които ви хващат в примка с реклама...вие просто продължавате да ходите в магазина за игри, за да натрупате кликванията им, за да печелят пари... не си правете труда дори да изтегляте рекламите така или иначе ще те удави. Не мога да мина един етап, без да се появи реклама...
Много забавна теглете не мислете!
Тази игра е прекрасна, но рекламите са РАЗЧУВАЩИ, има безкрайни реклами, така че ако имате търпение можете да изтеглите тази игра
Това е добра игра, но трябва да добавите още ново ниво след 69 играта приключи и да започнете от ниво 1, моля, моля. Така че се надявам, че ще продължите.
Вече минах играта, много е хубава.
Обичах пъзелите. Подобно на други рецензенти, той беше заинтересован да вземе решение между логичен и нелогичен избор. Бях на ниво през 40-те, когато ме върна чак до началото.
Най-лошата игра, толкова много реклами
Това беше добра игра, но няма нива след 79-то ниво, моля, добавете тези нива на баланс скоро...
Стоп
Харесва ми, с изключение на това, че има много добавки, това е чао момчета 🤚🙃✋
Страхотна идея за игра, която да запълни времето.. но твърде много реклами.. веднъж ниво и рекламите в долната лента са добре, но по време на нивата, е над убийството
Тази игра е най-добрата...моля бързо актуализирайте тази игра...този път моля добавете още епизод
Хубава игра, много забавна, толкова лесна и много атрактивна игра
Харесвам тази игра. Но картинните реклами не работят.
Bike Racing Games : Bike Game Симулације pda
Много обичам тази игра, твърде добра е и фантастична ❤️❤️ но има един проблем, има много реклами, но е добре, защото цялата игра се състои от много реклами. Трябва да правите повече игри като нея. Между другото в тази игра излизам отново и отново, защото съм нов играч. Знаете защо изтеглям тази игра, защото навсякъде е тази реклама в мобилния ми телефон, така че реших да я изтеглим, защото ми ставаше скучно да виждам тази игра отново и отново. Каквото и да е това е прекрасна игра😃
Това е добре, но в ниво 12 не мога да облека мъжа, дори ако имам товар! И нивото е само от 1 до 88 нива!
Играта е интересна. Но рекламите 🤐
Comics Bob Réflexion ualo
Уникално
Много обичам тази игра. Но моля, добавете още нива. Тъй като има само 80 нива. Играх тази игра следобед от 15:00 до 16:00 часа. След това всички нива са завършени.
Това е добра игра, но толкова много реклами има толкова много реклами, моля изтрийте рекламите!!!
Това е забавна игра. Друга подобна игра се играе онлайн с много реклами. Но няма проблеми с рекламите, неговият офлайн режим е по-добър и различен сценарий.
Трябва да изчакаме за нови нива Ако този проблем се реши, тогава тази игра ще бъде добра, защото ме чакат от 1 седмица за нови нива
Премахнете тези реклами от тази игра!
Добре е.. добавете още нива..завършва на 60-70!
Comics Bob Puzzle wci
Е, пробвах го, въпреки че отзивите не бяха благоприятни и забелязах, че всички са верни. Има три основни проблема, които открих в тази игра. Това е напълно нелогично и със сигурност не е подходящо за деца поради съдържанието. Той съдържа твърде много реклами, дори ви прекъсва, докато все още играете. И трето, има твърде много грешки.
Инсталирах играта само за да ви помоля да поставите таймер на рекламите, които пускате на пазара..легално се чувствах принуден да щракна върху нещото, особено с типа реклама, която използвате, за да пуснете играта на пазара. Ще се радвам да уведомите хората кога всеки може да се откаже от рекламата чрез обратно броене или стрелка за край на рекламата. Актуализация: имате две еднакви реклами, които едната може да затвори, а другата не.
По-малко от звезда. Количеството реклами е много досадно. За около една минута игра ще трябва да гледате поне две или три реклами. Играта е скучна и действията, които трябва да правите, през повечето време са нелогични [face-palm]. Това е една от най-лошите игри, които съм играл.
Завърших тази игра за 1 час 15 минути. В тази игра можете да го подобрите. Но аз обичам тази игра
Неподходящи реклами във всяко друго приложение, аз съм абсолютно отвратен от изобразяването на жени в тези реклами и истинската игра е пълна загуба на време. Инсталирах го само за да напиша тази рецензия.
Добра игра, но не много нива, мога да получа повече нива и разработчикът добра работа
Comics Bob е много добра игра, но когато вчера я играх, бях на 40-то ниво и днес изведнъж съм на 1-во ниво. Помислих си, че може да е проблем, затова рестартирах телефона и играта си. Бях буквално на 1-во ниво. Ако това не се случи, бях готов да дам пет звезди. BTW това е най-добрата игра. ❤❤
За да играя този боклук, трябва да споделя личните си данни и т.н. Всичко, което искам да направя, е да играя игра и да не споделям нищо! АВТОМАТИЧНО ИЗТРИХА този боклук!!!
Тази игра е много приятна, но добавя се разпространява по всяко време, когато играете тази игра, изключете интернет, след което играете тази игра, но 88 ниво е последното, след което левите идват скоро, моля, бързо идвайте нивата. Чакам да дойдат скоро нива
Ако само НУЛА звезди бяха опция... това изглежда като проклет проект за детска градина, сглобен. Рекламите явно дори не говорят за проклетото приложение. Дори не си правете труда да изтегляте това, защото предпочитам да играя игри, които имат фалшиви „изплащания“, отколкото това извинение за губене на време.
Куц игра. Играл всичките 93 нива.
Сериозно те имат повече реклами от всички други игри. Създаден да рекламира и да печели пари от това. Не си губете времето с тази игра, тъй като всеки път има реклами
Защо отключването на епизодите отнема толкова време? Тази система е много досадна
Съгласен съм с всички вас, но рекламата е неподходяща, така че направете подходяща
Много vvvvvvvvvvv bakvaas gane не се отваря и виси когато се отвори не го изтегляйте много лоша игра най-лошата игра
Най-лошата игра, която съм играл в живота си... Поне в други игри след завършване на ниво показват реклама, но докато играя нивото ще показват 1000 реклами и трябва да играя нивото от първо И телефона се обеся всеки път, когато играя тази игра И затова препоръчвам да не играете тази игра изобщо, това е просто загуба на време
Рекламите на тази игра са отвратителни. Те се появяват в игрите на други деца и са изключително неподходящи. Геймплеят също е много основен и неувличащ.
Това е много добра игра, но почти реклами, отколкото аз играя, рекламите идват моето желание е да няма реклами в тази игра
Забавен и страхотен убиец на времето, но има много реклами. Също така има много игра, която може да бъде добра или лоша.