Post by profobesunfor on Feb 8, 2022 15:53:45 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettused suurendavad primogeme ▞▞▞
▞▞▞ STRIKERS 1999 2022 version ▞▞▞
Suurepärane mäng, aga selles on midagi valesti, reklaame on liiga palju, varem polnud neid nii palju
Suurepärane mäng, suurepärane graafika. Soovitaksin seda väga kõigile oma sõpradele
See on hea järg 1945. aastale NES-is.
Suurepärane
Igav. Liiga palju reklaame. Ei mingit progressi ega püsivaid uuendusi.
Sundida reklaame vaatama
STRIKERS 1999 อาร์เคด nhy
Liiga palju reklaame üksteise järel
Äge mäng. Kuid loodan, et edusammud päästetakse ja jätkake lihtsalt järgmise missiooniga.
Esimest korda kasutades
Reklaame on liiga palju. Reklaamibänner allosas ja menüüsse minnes kuvab iga kord reklaami. Ma ei kavatse raisata oma aega 30-sekundiliste reklaamide vaatamisele iga 2 mänguminuti järel. LÕPETAKE INIMESTE ELU RASKAMINE. Igatahes Strikers 1999 saab reklaamide ülekoormamise eest 2 tärni.
see on korras. Kuid ma vihkan rakenduste ostmist
Fenominaalne.
War of Rafts: Tempur Lautan Arked tccs
rohkem kommertskasutusest... wew.. tsk!
Okei🤣
See on vana kool, mängis sama asja 20 aastat tagasi
Aitäh selle mängu loojale... mulle meeldis see..
ma naudin seda
Kas apkxsoft müüs selle mängu sellele ettevõttele? See on palju hullem kui paar aastat tagasi...
Jätkab lähtestamist. Kõik edusammud on kadunud.
liiga palju reklaame, kohutav mäng
Väga tugev ja mängija on varustatud relvadega samal ajal.
Kõik mu ostud läksid ootamatult kaotsi. Ma nautisin seda mängu. Kõik tasemed olid lukust lahti. Ostsin oma X35, et seda täielikult uuendada. Kulutage mõned dollarid, kuid ma valmistan oma andmete kaotamise täielikku pettumust. Laadige mu Google Play, kuid seal ei olnud midagi, samuti pole kunagi värskendust. LIHTSALT TUNDMATU PÕHJUS. palun parandage see.
Klassikaline vana kooli armastan mitmikmängu!
ma kaotasin oma andmed selle hullumeelse mängu kohta... desinstallisin selle.
olen õnnelik hahahA
palju. tegevusest
See on hea, see on kõik
Ta soovib lihtsalt teie kontaktteavet. Ärge installige, see soovib lihtsalt reisiandmeid müüa.
MIKS ON SEE, ET IGA KORD, KUI SA SURED, PEATE KOGU KAMPAANIA TAASALUSTAMA JA KOKKU OMA EDUSED KAOTAMA?
Toob tagasi nii palju lõbusaid mälestusi ja toredaid hetki selle mängu mängimisel! Minu mäng nr 1, kui olin laps.
Minu lastele
Mäng on lihtsam kui eelmised versioonid ja preemiasüsteemiga, mis mulle väga meeldib, saate lennukeid/täiendusi kiiremini avada. Kuid ma kaotan alati mingil põhjusel oma edu... mäng näeb välja nagu see lähtestab ennast ja kogu raske töö lennukite/täienduste avamiseks läheb kaotsi... selle installimine.
Liiga palju reklaami