(Android) Dino Tamers - Jurassic Riding MMO fırıldaqçı kodu resursu artırır
Feb 15, 2022 21:34:01 GMT 8
Post by norepgastjisen on Feb 15, 2022 21:34:01 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu resursu artırır ▞▞▞
▞▞▞ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO 2022 version ▞▞▞
Pis !!!!! Əhliləşdirmə zamanı çox problemlə üzləşdi. Təlimçiliyə uyğun gəlmir və hətta təlimatda göstərilənlərdən daha pisdir.
Mən hətta onu quraşdırıram, amma rəylər onun çox yaxşı oyun olduğunu deyir, amma bəziləri deyir ki, bu yaxşı oyun deyil, onu yükləyəndə mən də daha çox nəzərdən keçirəcəyəm və oyun üçün lazım olanları söyləyəcəyəm və mən də bu oyunu qiymətləndirəcəyəm 1 ulduz verirəm, sonra daha çox nəzərdən keçirəcəyəm
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO ผจญภัย pxk
Nəzarət çox pisdir..
Tamam, mən bu oyunu oynamağa başlayanda çox təəccübləndim... Əslində əyləncəli idi, sürmə idarəetmələri ilə bağlı nəsə edilə bilər... Mən qaçdığım eyni barmağımla idarə etmək istəmirəm, mənə uçuş idarələrini verin. Bundan başqa, indiyə qədər həqiqətən yaxşıdır
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO ጀብዱ uasf
Bizə yeni bir şey verin. Biz pul verdik və o, ağaclarda bitmir. Ark səviyyəli yeniləmələrlə tələsin
Əyləncəlidir, lakin hərəkət edə bilməz, döyüşə bilməz, qənimət və başqaları kimi bir çox səhv
Oflayn rejimi də edin
Merge Plane Robots - Idle Game Alkalmi ypx
Bu oyunda bir çox səhv tapdım, 1. Dino-nu düz yerində satdığınız zaman pul arta bilməz, ona görə də siz pul istəsəniz, dinonu qələmə yerləşdirib oradan satmalısınız. 2. Dinosunuz öldükdən sonra onu sağaltmağa və yenidən istifadə etməyə çalışın, sizin dinosunuz digər dinoya hücum edə bilməz və onların döyüş hərəkətindən yapışa bilməz. 3. Sizin dino, çayı hündür yerdən keçmək kimi, ən azı sizdən çox da uzaq olmayan digər əraziyə tullanmaq üçün əyilmə bölməsi ola bilər. Bəli, bu oyun həqiqətən resurs əldə etmək üçün daha çox səbir tələb edir. Beləliklə, qaçmaq lazımdır.
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO ጀብዱ uasf
Tamam. Dinozorlar üçün gözəl oyun. Amma. YENİLƏMƏ EDƏ BİLƏRSİNİZ Kİ, DİNOZAURUMU TƏKMİL ETMƏK ÜÇÜN DÜYMƏYİ 1 DƏFƏ ARTIQ BASIM GƏLƏMƏYƏM. YENİLƏMƏ EDƏ BİLƏRSİNİZ Kİ, DÜYMƏYİ YALNIZ 1 DƏFƏ BASIB DİNOZAURUNUZU TƏKMİL ETMƏSİNİZ LÜTFƏN !!!
Bu, yaxşı oyundur, amma hekayə rejimini yerinə yetirəndə məni xaric edir🥀🥀
Bu, sadəcə olaraq, deyə bilmərəm ki, əvvəlcə oyunu çox bəyəndim, amma oynayarkən mən əslində bir dinozavrı daha əvvəl əhliləşdirdim və o, bitmədi və digərini əhliləşdirmək üçün resurslarım yoxdur, ona görə də onu silməliyəm, amma ən çox zibil və Ən pisi odur ki, yenidən quraşdırılmayıb, lütfən, bunu düzəldin
Mən çox xoşuma gəldi, sadəcə yenidən əlaqə problemlərindən bezdim! Güclü internet bağlantım var.
Bu oyunu nece oynayirlar bilen var?
Resurslar üçün ilkin iş o qədər pisdir ki, bir çox insanlar bunu ödəniş divarı adlandıracaqlar. Pul xərcləmədən, bütün əsas resurs toplama təkmilləşdirmələrini əldə etmək üçün bir aydan çox gündə 4 saata ehtiyacınız olacaq. Mən bazaya getdiyim hər dəfə reklam almağı üstün tuturam, nəinki işin pis olması, ciddi şəkildə, Final Fantasy oyunlarının sürətli templi görünməsini təmin edəcək qədər pisdir. Aylar və yalnız dəyişikliklər kosmetik hiss edir və ya insanları xərcləməyə sövq edir. hələ çoxlu səhvlər
yükləmək və oyunu başlamaq üçün bir il çəkir və heç vaxt yükləməz.
mamont atışı heç bir işə yaramır, heç bir zərər yoxdur, heyrətləndirmək, tamamilə yararsız bir qabiliyyət kimidir! Həmçinin buz çatı zərər vermir! Bu, rəqibin məəttəl olduğunu, lakin yenə də hücum edə biləcəyini göstərir! Bu nə cəhənnəm səhvidir!
Yaxşı oyun amma siz onu oynadığınız zaman bu problemi həll edəcəksiniz
Yaxşı oyun, lakin mən 10-cu səviyyəni keçə bilmirəm, çünki yeni yeniləmə ilə daha çox missiya yoxdur, oyunçular missiyalar yüklənənə qədər heç bir irəliləyiş olmadan pulsuz roum oynamağa məcbur olurlar, yeni dinozavrlar əldə edə bilmirlər, çünki hər şey oyunçu səviyyəsi 13-ü tələb edir.
Oğlum rex-də 54 dollar xərcləyib, sonra onu 5 dəqiqə sonra satdı. Dinozavrı satmağın hər hansı bir yolu varmı, bu olduqca gülüncdür ki, ilk növbədə icazə vermədiyim bir dinozavr alsanız belə, bu mümkün ola bilər. ki, dinozavr mən nəyisə əskik edirəm, xahiş edirəm kömək edin, 54 dollar çoxdur
Bu oyunu həqiqətən çox bəyənirəm, mənim üçün yeganə problem odur ki, 4 tamer üçün kifayət qədər göbələk toplamaq tamamilə əbədi vaxt aparır, sadəcə dinonun qaçması və mənə sadəcə şam balığı yığmaq üçün daha yarım saata başa gəlməsidir. Belə bir zəruri başlanğıc elementi üçün çox zərifdir.
Oyun 2020-ci ilin noyabrından yenilənmir. Yalnız iki mövsüm mövcuddur. Tərtibatçı cavab verməkdən belə çəkinmədi
Oyun əladır və mən onu çox sevirəm, lakin onun dinoları təkmilləşdirmək üçün bir problemi var, biz daha sonra yeniləmədə toplamaq üçün günlər və ya bir ay çəkə biləcək həddən artıq çox resurs toplamalıyıq, xahiş edirəm onu düzəldin.
Mən bu oyunu erkən girişdə oynayırdım və məndə Evo 3s var və qərara gəldim ki, başqa bir şey oynamağı dayandıra bilərəm, sonra aylar sonra dəhşətli bir yeniləmə oldu və mən də soruşuram ki, daha asan olmaq üçün trex və spino əldə edə bilərsinizmi?
DNT qazanc çox yavaşdır, bu mənim yeganə şikayətimdir və təmir qülləsini işə saldıqdan sonra onlara hər hansı bir şey etmək lazımdır. Bu və dinozavrların inkişafı. Lütfən, onu əldə etmək üçün bir yol əlavə edin, deyin ki, NPC düşməninin minən dinozavrını məğlub edərək yemək əvəzinə onu atsınlar. Oyunçu bazasını artıracaq. Bu əlavə edilibsə, mən bunu 5 ulduzla qiymətləndirəcəyəm. DNT-ni ət kimi üyütmək üçün bir yol varsa, tərtibatçılar üçün sadəcə bir fikirdir
Tətbiqə daxil olmağa çalışdığım zaman o, yüklənir, lakin bütün yolla deyil və 85 faizdə ilişib qalır, buna görə də bunu düzəldə bilsəniz, yaxşı olardı.
Oyun başlamazdı, mənə xarakter yaratmağa imkan verdi, amma sonra qara ekrana keçib məni oyundan qovacaqdı. Zəhmət olmasa bunu düzəldin, bilirəm ki, bu oyun əla olacaq!
Mən bu oyunu çox sevirəm, amma oyuna yeni macəralar əlavə etmək istəyirəm, xahiş edirəm, zəhmət olmasa, SƏHRA VULKANI VƏ MAĞARA əlavə edin, lütfən, bu dinozavrları da əlavə edin Allosaurus Parasaurolophus və Pachycephalosaurus pls və mən bu proqramı 5 ulduzla qiymətləndirəcəyəm, əgər belə olarsa, söz verirəm. yaxşı iş
Mən bu oyunu çox sevdim, çünki dinozavrları sevirəm. Ancaq bir səhv var ki, siz Əhliləşdirmə əşyalarını kublar ilə hazırlamalısınız. Çünki mən Sağlamlıq dəstini tədqiq edərkən kublardan yalnız onu tədqiq edərkən istifadə edirəm, lakin əhliləşdirici maddələrdə onlar kublarla hazırlanmalıdır. Bu, mənim üçün çox bahadır, çünki dinozavrlarımdan kubları çətinliklə alıram. Arzu edirəm ki, bu tezliklə düzəlsin, çünki bu, yeni dinozavrların əhliləşdirilməsini çətinləşdirdi.
Bu oyun çox yaxşı oyundur, lakin oyunçularla tanış olmaq, mame ev və bütün bunlar kimi pulsuz rejim əlavə etmək istəyirəm
Digər oyunçuları göstərir, lakin sosial qarşılıqlı əlaqə üçün onları öldürməkdən başqa heç bir xüsusiyyəti yoxdur. DNT istehsalı hətta bu qədər dinosla çox aşağıdır. Aydındır ki, p2w. f2p oyunçuları həmişə p2w oyunçularına qarşı PvP-də birləşirlər.
Düşünürəm ki, bu, əla proqramdır! Sadəcə bir şey, dinozavrların heç də hamısı təkamül 3-də uça bilməz və mən onların hamısının təkamül 3-də qanadlarının olmasını istərdim. Əks halda bu oyun çox əyləncəlidir və resursları əldə etmək olduqca asandır! Tapşırıqlar çox çətin olur, amma mənə əhəmiyyət vermir. Əladır! Mən bunu tövsiyə edirəm!
Bu, çox gözəl oyundur, qrafikası yaxşıdır. Hamınız bunu sınamalısınız. Təəssüf ki, məndə olmayan lvl 3 yaşayış sahəsini qurmaq üçün 15000 sikkəyə ehtiyacım var.
Mən oyunu sevirəm, amma öz qətnaməmi və ya kameranın parametrlərini təyin edə bilmirəm. Dinozavrdakı kamera mənim üçün bağlanmalıdır. Demək istəyirəm ki, mən mənzərədən və onun qıcıqlandırıcısından həzz ala bilmirəm ki, mən hər resurs toplayıram və ya dinozavrlara hücum edirəm. Həmçinin xəritəni görmək faydasızdır. Harada olduğunu belə deyə bilmirəm. Bunu düzəldin ki, mən bu oyuna 5 ulduz verəcəyəm, o, buna layiqdir, mən dinozavr oyunlarını sevirəm.
Qrafika və oyun gözəldir, lakin tapşırıqlar çox çətindir. Resurs hazırlamaq və tapmaq daha çətindir