Post by norepgastjisen on Feb 15, 2022 21:43:14 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupón ▞▞▞
▞▞▞ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane 2022 version ▞▞▞
Tbh joystick do lietadla sa mi láme stále viac a viac. Akoby som dal dole joystick, ale letí rovno a keď ho položím hore, jačmeň ide hore
Táto hra musí byť jednou z najťažších hier vôbec. Je to také ťažké, úroveň po tréningu je nemožná. Neexistuje spôsob, ako ušetriť palivo bez toho, aby ste nepoškodili kus lietadla. Toto je potrebné zmeniť, pretože nemôžem urobiť úroveň. Naozaj ma to hnevá, chcel som dať tejto hre 4 hviezdičky
Táto hra je úžasná, je ťažká, ale keď sa naučíte, ako správne hrať, stane sa úžasnou, problém je v tom, že niektorým tlačidlám trvá niekoľko sekúnd, kým skutočne odolajú, čo je dosť nepríjemné, ale celkovo, ak chcete náročnú, ale férovú hru, potom veľmi odporúčam, príbeh je trochu smutný, ale ešte som ho nedohral, pretože hra je taká dobrá, že sa mi ju nechce dokončiť, hra je taká dobrá, že sa niekedy zrútim, aby som si mohol zahrať úroveň znova. vývojári sú tiež úžasní. Jednoducho úžasné
Farm Town Village Build Story Boshqalar hzy
Fádne. Myslíte si, že sa niekam dostanete na prvú úroveň, ale je takmer nemožné ju dokončiť. Dizajnér má počas hry naložené malé lákadlá – prísľub lepších lietadiel, jadrovej bomby atď. Ale takmer absolútne musíte zaplatiť skutočné peniaze, aby ste sa vôbec niekam dostali. Odpadková hra, pretože ide o hromadenie peňazí, a ja som sa niekoľko hodín snažil poraziť prvú úroveň. Pristanete, ale bez ohľadu na to, čo jednoducho nemôžete poraziť prvého. Chytanie peňazí. Vyhnite sa.
Je to naozaj zábavná a návyková hra, keď dostanem svoje druhé lietadlo, všetky peniaze, ktoré som ušetril, boli vymazané (asi 6 000 $), čo má hodnotu asi 2 skutočné doláre 😡😡😡
Zatiaľ celkom dobré. Ovládanie je spočiatku zložité, ale pekné, keď sa na to dostanete. Hra sa zdá zábavná a páči sa mi, že musíte dokončiť kampaň, kým sa dostanete k voľnému letu alebo staviteľovi, čo ma drží pri hraní
Táto hra je úžasná. Už len ten koncept, zbožňujem. Obtiažnosť ovládania pridáva na zážitku a dáva významnú krivku učenia, ktorú musíme dodržiavať, aby sme mohli napredovať. Navyše, storyboarding je jednoducho úžasný. Je to temné, v bodoch je to vtipné a celkovo len skvelé osobné stvárnenie druhej svetovej vojny.
Na túto hru som sa veľmi tešil, ale neletí správne (obrátené), každý vie, že letieť, ťahať dole, ísť hore, ťahať dopredu ísť dole. Prial by som si, aby mali možnosť to zmeniť
Hoci sa môže zdať, že je to len ďalšia letecká hra, ale táto je iná, toto zasiahne tvrdo. Hra je dobre napísaná, ukazuje, aká zlá môže byť vojna. Tiež skvelá práca na systéme písmen, ukazuje, ako písmená prichádzajú na prednú stranu oveľa neskôr, ako bolo zamýšľané (spoilery!!).
Top hra odporucam
Kiežby bolo viac možností a spôsobov, ako si kúpiť viac zbraní a vybaviť viac bômb, ale zábavná hra
Táto hra sa mi veľmi páči, pravdepodobne moja obľúbená mobilná hra, zatiaľ veľmi jedinečná, nič podobné som nehral jediný problém, ktorý s ňou mám, je, že má reklamy, ale je to ako každá mobilná hra a musíte si nejako zarobiť peniaze, vrelo odporúčam táto hra
Práve som dokončil kampaň a chcem len povedať, že hra je úžasná! Historické fakty na konci o Sophie Schollovej a jej bratovi bolo niečo veľmi zaujímavé. Hra je príjemná, lietadlá a vylepšenia vyzerajú veľmi reálne. Skvelé!!
KAŽDÝ KEĎ UMRIEM, DÁ SA MI ROVNAKÁ REKLAMA
Naozaj je to jedinečná hra. Hotové do dvoch dní, pretože je to úžasné a nikdy sa nebudete nudiť. Hral som veľa hier, ale táto sa mi páči najviac. Milujem históriu, ale po hraní tejto hry mi tento skutočný príbeh vyvolal slzy v očiach. Dobrá práca vývojári....urobili ste to skvele. Toto je jedna z najlepších a jedinečných hier v obchode Play!!! Túto hru musí vyskúšať každý...
Celkovo to nie je zlé. Grafika je základná a je to dobrý žrút času. Ovládanie lietadla však nie je príliš dobré a keď som si kúpil neobmedzené množstvo munície, myslel som si, že to bude znamenať aj bomby, nielen zbrane.
Dôvodom pre 2 štarty je, že je to také ťažké hrať a ja som stále na prvej úrovni
S touto hrou som skončil, kampaň je takmer hotová, ale v KORCI na mňa čaká 6 guľometníkov a pol nákladného auta, majú 100 percentnú presnosť a vždy im zomriem, vždy mi zastrelia palivový motor a môj wings a som chorý a unavený z TEJTO úrovne Mám lietadlo skôr, ako získate super pevnosť b29 a to je lietadlo, ktoré chcem b29, aby som mohol vyskúšať jadrové, ale kampaň hovorí nie, končím to zajtra. Som nahnevaný a zúrim kvôli tejto úrovni
Táto hra sa mi naozaj páči, prešla som mnohými školskými dňami a mala zaujímavý dej a ovládanie sa cíti naozaj dobre, keď si na ne zvyknete, hru som porazil a nie je tam veľa čo robiť, rád by som zobraziť ďalší obsah pre túto hru<3
Naozaj som túto hru, ALE ide do tej miery, že po každej misii ukazovali dlhé reklamy. Hra skutočne prináša zábavu.
Zdalo sa mi, že to bolo pre mňa mimoriadne ťažké učenie. Páči sa mi minimalistický pocit z grafiky. Pekná hudba a zvukový dizajn.
GG admin, ale mám nápad, môžete pridať zombie náladu, ako keď lietadlo bojuje s nepriateľským zombie lietadlom a keď je lietadlo zostrelené, pilot použije padák a pokračuje v boji, bežte po zemi o ďalší kontrolný bod a pridajte najvyššie skóre a nejaký príbeh, možno to bude je úžasná a potom sa táto hra stane legendárnou oh yeah, nezabudni si dať nejaký skin ako skin lietadla a skin postavy sa neviem dočkať, až uvidím a zahrám si hru, keď o tom premýšľaš =w=
Skvelý príbeh a veľmi dobrá hra. Posledná aktualizácia pridala do hry nové veci, ktoré ju výrazne sťažili a nemyslím si, že v 2. svetovej vojne mali rakety. Pridajte možnosť, aby sme mohli prepínať medzi starou a novou verziou
Toto je naozaj skvelá hra. Nenávidím väčšinu mobilných hier z viacerých dôvodov, ale táto hra je veľmi pohlcujúca a príbeh je dobre poskladaný. Hra je skvelá a odpúšťajúca.
Stiahnuté a páči sa mi celková hra, takže k tomu niet čo povedať. Jediným problémom je, že ako gesto podpory som si kúpil jedno z prvých lietadiel a teraz mi nedovolí hrať bonusové videá, aby som zdvojnásobil peniaze v hre. A tiež sa začalo zobrazovať viac náhodných reklám. Nie to, čo sa v tejto oblasti očakávalo.
Je to naozaj dobrá hra, naozaj sa mi páčila, ale myslím, že by bolo fajn pridať jednu maličkosť, a to by bol archív fotiek/listov/titulov novín, pretože sledovanie udalostí, keď ste nejaký čas nehrali, môže byť mätúce. .
Dobrá grafika a dizajn, ale návod nestačí a nemám potuchy, čo by som mal robiť, už vôbec nie väčšinu toho, čo je na väčšine obrazoviek. Navigácia je zvláštna. Normálne by mi to bolo jedno, ale toto sa nedá hrať
Toto je úžasná hra. Minul som 11 dolárov v mene aplikácie (nikdy predtým som toľko neminul na hru naraz). Netušil som, že keď si kúpite menu, je to LEN pre akékoľvek lietadlo, v ktorom práve letíte. Takže ani nedávajte minúty neskôr, keď som postúpil o úroveň v kampani, stratil som lietadlo, na ktoré som minul peniaze, a teraz nemôžem použiť lietadlo ani 11 dolárov, ktoré som minul. Oprav to!
Veľmi pekná hra, ale reklama je príliš...
Táto hra je príliš ťažká na hranie, nemohol som dokončiť tutoriál.... sklamaný
Mám nejaké problémy s touto hrou... Prvým je ovládanie, joystick sa príliš ťažko používa A druhým, prečo vás nepriateľ stále strieľa aj po tom, čo havarujete? Opravte to prosím
Je to neuveriteľný zážitok, ktorý sa veľmi podobá tomu, že sa naučíte lietať a zarobíte na smrť (niektoré z mojich obľúbených hier, keď som vyrastal) Každým letom sa dostanete o kúsok ďalej a zarobíte o niečo viac, a to ma vedie k tomu, že chcem hrať ďalej. Postup hrou je plynulý, viac-menej realistická fyzika a minimum povinných reklám. Hra 10/10, s ktorou sa vždy budete cítiť spokojní, keď ju odložíte. (Poznámka: 0 $ v tejto hre a stále ponúka igp ako odmenu za plutvy 👌)
Zoznam hier Simulácia | Sector.sk
Celkom úžasná hra. Môžete povedať, že vývojár z toho naozaj urobil hru zameranú na hráča a nie na hromadenie peňazí. Nevidel som žiadne reklamy. Jediný problém je, že nemôžem prejsť lekciou pristátia. Skúsil som všetko, ale tutoriál sa nevrátil tak ďaleko, ako to, čo musím urobiť, aby som prešiel lekciou pristátia. POMOC!
Je to dobrá hra. PRÍLIŠ MNOHO REKLÁM, ale ak je offline, je to skvelé. Pekné a upokojujúce v závislosti od človeka a skvelý zabijak času, ale keď sú online reklamy všade a potom to dám na násobok množstva hernej meny, reklamy sa nenačítajú, koľko reklám sa mi zobrazí po smrti a keď sa rozhodnem vidieť jednu reklamu, aby som rýchlo zarobil, nenačítava sa. Podvod, ale hra je pekná, keď je offline 😑
Hra tým trpí, pretože vyberie nesprávne lietadlo alebo vám naloží lietadlo, ktoré ste si nevybrali. Tiež uvádza 100% dokončenie, keď havarujete na pristávacej dráhe. Čo BTW je zlyhanie a nepostúpite, takže 100% je nesprávne. Ak by sa tieto chyby podarilo opraviť, zostala by tu brilantne náročná protivojnová... Vojnová hra
Úprimne povedané, jedna z, ak nie najlepšia mobilná hra na trhu, od vývojára, ak je originálna, a téma a príbeh (áno skutočný príbeh!) je spracovaný brilantne, odporúčam každému, kto má rád dobré veci, želám vývojárovi dobré veci do budúcnosti.
Hra sa mi veľmi páči a mala by 5 hviezdičiek. Ale obchod je rozbitý. Nemôžem si peniaze kúpiť viackrát. Keď dokončíte prvú misiu a odomknete ďalšie lietadlo, stratíte VŠETKY svoje peniaze. Mal som našetrených 5 tisíc (som zlý letec, ale dobrý zabijak) a všetko som stratil. Urobte to aspoň tak, aby každé lietadlo malo primeranú cenu, aby mi všetky peniaze odobrali. Najmä preto, že keby som si kúpil nejaké peniaze za skutočnú hotovosť, boli by preč.
Pekná a celkom ľahká kampaň, páči sa mi úprimnosť vývojárov, ale nepáči sa mi posledná misia, kde som musel použiť 250 kg bomby namiesto nuke, pretože je to naozaj zbytočné. Jedna vec, ktorá mi chýba, sú režimy, ktoré musíte zaplatiť za 5 €, čo je veľa, najmä na jeden herný režim. Odporúčam túto hru každému, kto potrebuje spôsob, ako zabiť nejaký čas.
REMEMBERthis is the man who removed the American flag from his airplane during the campaign nd replaced it with a Pepsi-type flag of his own
Nehral som dlho. Zistil som, že ovládanie výťahu je príliš frustrujúce na to, aby som pokračoval. Páči sa mi štýl a hrateľnosť. Je príliš ťažké presne kontrolovať uhol nábehu.
Odinštalujem. Nevysávaš moju hotovosť. Nevadí mi platiť za hranie, ale hneď vidím, že začínam s lietadlom, ktoré sa ledva zdvihne zo zeme, a potreba minúť peniaze, aby som vôbec začala hrať, je pre mňa veľká NULA
Hrozné pokyny (žiadne), niektoré dokonca ani v angličtine