(Android) Cooking Marina - cooking games cheat code neomejeno število draguljev
Feb 15, 2022 21:52:12 GMT 8
Post by norepgastjisen on Feb 15, 2022 21:52:12 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejeno število draguljev ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Marina - cooking games 2022 version ▞▞▞
Igra je bila odlična, a preveč oglasov... Tako nagnusna, da sem jo odstranil.
Zabavno, vendar se čez nekaj časa zruši
Lahko bi bila dobra igra, vendar oglasi nenehno prekinjajo in zapirajo igro. To je glavobol
Res odlična igra, vendar bi bilo še bolje, če kuhinjske sestavine ne bi poskočile, ko jih tako rekoč še ni v skladišču. Stranke so želele jajca na toastu in naročila nisem mogel dokončati, ker ga še ni bilo.
Pojdi
Zelo mi je všeč, ko me muči išias.
Zelo zanimiva igra. Lahko sprosti takšen stres😇
Tako zelo lepo
Zelo lepa igra in je za nadgradnjo številnih kovin za kuhanje in kuhanje.
To je neverjetna igra, to igro morate poskusiti 😁
Počasi se prenaša
Ta igra je takooo lepa in užival sem v njej, vendar je ena težava, da po kuhanju včasih zamuja in mi ne prinese nagrade, ampak ta igra mi je zelo všeč!!!
Zelo razočaran, prosim izboljšajte kontrole, da boste lahko hrano postregli pravočasno, saj ste se je zelo naveličali, dal bi vam 5 zvezdic, če bi bilo vse v redu, hvala.
실리 로얄 - 우리 사이의 악마 액션 uvzf
Všeč mi je. To je tako enostavna in zelo lepa igra. Vsakdo sem šel igrati to igro
Zelo lepo in tiho
Napaka: igre nisem mogel začasno zaustaviti, če jo zaustavim, se prikažejo oglasi in nato sem kliknil x in nato zaslon za pavzo je še vedno tam, vendar se igra ne ustavi v ozadju
Najslabša igra vseh časov!!!! NE NASTAVLJAJTE. Takoj brišem!!!! Toasterji so prepočasni!!
Nyc igra mi je všeč
Poskušal sem najti igro, s katero bi si lahko krajšil čas, zdaj ni samo čas, ampak moja nova obsesija, ki mi požre ves čas... Lol... Toda po 74. stopnji ... ne morem odpreti novega restavracija, čeprav sem našel vse ključe.... 😭😭
Cooking Marina - cooking games Petualangan xur
Igra, ki povzroča odvisnost ... samo ena stvar ... preveč je nepotrebnih oglasov, zaradi česar je moteča. Btw super igra
Všeč mi je ta igra, vendar se kar naprej zatika, tako da želim nadaljevati z igranjem, vendar se ne morem, ker se sama zapre, prosim, popravite to igro čim prej. Odkril sem te igre v upanju, da deluje, zdaj pa je še najslabše
Dobra igra
Ni pol
Igre z roboti, a super igre👍
Cooking Marina - cooking games Nuotykių wltd
Ta igra je bila celotna zabavna izkušnja in se zdi preveč preobremenjujoča ... igra dejansko zasvoji in je ne morem izpustiti, saj je ogromno odličnih ravni in različnih dogodkov, zato se veselim več izzivov in prav je, da ga lahko namestite tudi vi. igra zelo lepa in upam, da vam bo to pomagalo, hvala 😀👍😊😄😁😉😀👍😊😄😁😉
maganda po siya laruin
Igra je zelo težka igra in nekaj stopenj
Vedno znova sem se zataknil na stopnji 7.
Všeč mi je ta igra, ni tako težka, a ko izgubim, se razjezim lol
Zabavna igra zares. Všeč mi je pomoč, ki jo dobite. Edina slaba stvar je, ko začneš igrati svojo igro in ne veš, da je čas potekel. Na koncu pritisnete gumb, ki vam odvzame diamante😞
Zaenkrat res uživam😊
Obešen sem bil na stopnji 7. In ne morem naprej na stopnji 8. Kaj se je zgodilo s to aplikacijo? Prosim popravi. Hvala vam
To je tako neverjetna igra, tako zelo mi je bila všeč, nove stvari, nove cene, to je neverjetna igra
Na stopnji 8 je težava
Gud
Ko sem dosegel stopnjo 6, se je igra zataknila. Ne glede na to, kolikokrat sem igral raven ali odprl igro, vendar se je nenehno zatikala in se nisem mogel premakniti na stopnjo 7. To je patetično. Pravkar sem namestil igro in igral samo 6 stopenj. Zdaj pa moram odstraniti to igro in namestiti drugo.
Ta igra je dobra. Toda zdaj sem v Franciji in sem opravil prvo stopnjo. Zdaj moram počakati na naslednjo stopnjo, ki samo pravi, da bo kmalu. Kako dolgo moram čakati.
Sovražim to igro, ki sem jo pravkar namestil danes in jo odstranjujem, kako lahko ljudje naredijo igro tako neumno, da niti ti nimaš možnosti, da bi prišla na drugo raven, samo gre brez tvojega dovoljenja. Ta igra je zanič in je popolna izguba mb😠😠😤 😤😡😡😡😡😡😡
Ta igra je tako zanimiva🥰🥰🥰. Zelo sem vesela, da jo igram🙂🙂🙂.
Nauči me delati stvari hitreje
Zabavno in prijetno
Zelo uživam v tej igri!👍👍🙂🙂
Cooking Marina - cooking games Dobrodružné bgn
Fantje ne prenesejo te igre, to je izguba časa. Ustavi se na prvi stopnji.. vsakič, ko zmagam na prvi stopnji, se odjavi in se vrne nazaj na isto raven. Zato nadaljuješ z igranjem prve stopnje in čez.....
To je zelo koristno za kuhanje vsega
Ta igra je neverjetna in zmedena in vse
Nisem mogel premakniti stopnje 7
Hrana se še vedno kuha prepočasi, tudi z nadgradnjami, časovnik pa se ne samo prehitro vrti, ko poskušate sestaviti kombinacije, se ZAČNE, PREDEN IGRATE!