Post by lijuteverre on Mar 5, 2022 21:59:27 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Light-It Up ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Light-It Up IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ багато токенів зламати ▞▞▞
▞▞▞ Light-It Up 2022 version ▞▞▞
Ця гра дійсно весела, але потім реклама просто знищена. Я маю на увазі, що я знаю, що вони повинні заробляти гроші, але потім 1 реклама кожні 2 рази або 3. В основному це так, ніби ви витратили половину на гру, а половину на рекламу.
Раніше це було добре, тепер повно реклами та сміттєвих маркетингових прийомів, якими користуються корпоративні негідники.
це відстой. Я розумію, що тобі потрібні гроші та інше, але серйозно? додати щоразу, коли ти помреш? це якось дратує чувак. також це надзвичайно, навіть якщо я маю ідеальний Wi-Fi і маю багато місця на своєму пристрої. також деякі рівні буквально просто.. ні. Я б оцінив це на 0 зірок, якби міг. Я, чесно кажучи, не розумію, як така нудна гра, як ця, матиме так багато хороших відгуків... також геймплей і все це дуже кепсько. вибачте, не вибачте, це даремно витратило мій час, і я так розчарований цим. не рекомендую.
Це весела гра, але іноді це складно, а тому, хто це зробив, дивно, що у вас є лише 2 стрибки, поки ви не дістанетеся до наступного блоку, і є ШЛЯХ ДО МЕНІ ДОДАВАЄТЬСЯ. Важко грати, коли у вас є додавати кожні 25 секунд, але мені дуже подобається ця гра, але це лише 4 зірки до н.е. Мені подобається, але це не 5 зірок з моїх причин завдяки тому, що Hoever зробив цю гру. Це дійсно весело 😊
Дуже хороша гра, але багато реклами руйнують гру, але графіка хороша
це було жахливо. Не витрачайте час на цю гру на рівні з шипами. це все весело і гра, поки ви не почнете бути дурними, і це не дозволить вам нічого робити. я ненавиджу це. Крім того, він ніколи не вмикається, щоб я міг грати в нього, але коли це відбувається, це жахливо. 😡😡😡😡
3/10 У грі є хороший момент, але нові рівні стають нудними, тому що все так само. Ця гра потребує нового фону рівня, деяких нових режимів гри та кращої системи додавання.
ви думаєте, що ця хуйня нерви заспокоює,Аніхуя їбав я в рот розрабів лутше видалити її нахуй
Я ненавиджу рекламу, кожен рівень – це інша реклама, між рівнями – реклама, просто жах. І ще більш ганебним є використання без реклами, за яку ви платите щотижня.
дуже проста гра, легко зрозуміти. Дещо повторюваний, але тривав кілька місяців, перш ніж набрид. Час від часу контроль трохи обурює, але не надто часто.
Крута гра Всім РАДЖУ ✌️👌💪💪💪💪👆☝️👉🤘🤙🖐️🖕✋✋👇🤙🤙👉🤘✋✋👇🖕🖕👍👍👍👍👍👍👍👍🏿👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Гра сама по собі класна, але на моєму телефоні (doogee y7) чомусь лагає графіка. Балато пікселів, тому не дуже зручно.
AD TRAP! УВАГА! 1. Гра не збереже ваші дані, якщо ви не переглянете рекламу повністю.якщо ви вийдете, а потім увійдете знову, ви втратите всі дані та ВИМИНУЕТЕСЯ почати спочатку. 2. Реклама буде примусово на вас у всіх частинах гри. Немає реклами особистого вибору, яка допоможе вам у грі. 3. Реклама також відтворюється в нижній частині екрана весь час, коли ви граєте. Не витрачайте свій час, щоб вони могли заробити додаткові гроші на низькоякісній Ad Trap!
Гра топ советую
топ ігра?!?!?!?!?!!??!
Мені дуже сподобалася гра, але вона з самого початку завалена рекламою. Я не проти реклами час від часу, але 10 за п'ять хвилин - це трохи смішно
Чудова гра, подобається музика, сеттинг та ідея, але дві зірки – завдяки всій рекламі. Я розумію, що ви, хлопці, хочете заробляти гроші, але є набагато більш зручні способи зробити це, не погіршуючи якість вашої гри, наприклад, зробити деякі скіни коштувати реальних грошей, а натомість показувати менше реклами.
Light-It Up Arcade zim
Крута гра, унікальна концепція. Але я отримую оголошення будь-якого рівня. Якщо я наближаюся до завершення рівня, вони намагаються дати мені другий шанс на рекламу, але я не дивлюся, тому що рівні досить прості, але вони все одно змушують мене дивитися рекламу. Забагато реклами, тому що рівні короткі, але класна гра.
Light-It Up آرکیڈ hjbf
Не можу скачати гру. Пишет, що пам'ять не хватає, притом що з пам'яттю все ОК. А 3⭐ з тієї причини, що раніше гра качалася, і я знаю, що вона цікава.
Ця гра є найприголомшливішою головоломкою, в яку я коли-небудь грав. Барвиста графіка, головоломки, все ідеально. Крім того, це гра, яку я рекомендую для будь-якого віку. Абсолютно нічого не повинно турбувати батьків, окрім того, як довго це буде! Надзвичайно звикає і є перлиною для любителів головоломок.
Я абсолютно зневажав це нове оновлення. Мене постійно просить придбати цю дурну річ, яка викрадає VIP, а бонуси зробили гру занадто складною. Мені це сподобалося як простий платформер, але все, що ви зробили, це перетворили його на ще одну гру для вилучення грошей у цьому жахливому магазині додатків. Ти занадто ускладнив, і я не думаю, що можу тобі пробачити це. Я швидко видалю цей непотріб.
Це оновлення є божевільним. Кожен перехід між меню та рівнями має підсилювачі та VIP-рекламу! Не кажучи вже про цю гру, яка зараз має «валюту для дражниць», яка змушує вас платити більше грошей, щоб купити купу недобросовісних дурниць, без VIP, ця гра дає вам «більше обмежень» для кількох речей, включаючи рівні. Через це оновлення я втратив усі відсотки зацікавленості, щоб закінчити цю гру з рівня 198, і вирішив вийти та видалити. До побачення.
Досвід був нестерпний. Я навіть не міг покинути дурну гру через величезну кількість додань, які розробники кидають тобі в обличчя. Вищі оцінки отримані від людей, які платять за відсутність реклами. Без музики, нудно, реклами.
Дуже захоплююче. Оновлення 8-22-19. Раніше любив цю гру, але деякі рівні будуть відставати, і пройти рівень буде дуже важко. Тому я перестав грати на деякий час, чекаючи оновлень. Яких було кілька в той час, коли я не грав. Сьогодні я повернувся грати, і гра оновилася до найгіршого. Зараз переповнений рекламою, і якщо ви хочете від неї позбутися, це буде коштувати вам 4,00 на тиждень за членство. Я можу заплатити одноразову плату за видалення реклами, але не щотижня це абсурд. На жаль, я видалив.
Весело, але кишить рекламою. Також є підписка на сміття.
Прогрес втрачено і не вдається ввійти до досягнень Google Play
У 1-му випуску, яке я мав, було забагато реклами. У другому випуску розповідається, як грати в гру на кожному рівні, коли вона починається. Сама гра дуже унікальна та плавна, що дуже приємно, враховуючи, що більшість ігор, створених сьогодні, є однаковими з різними назвами.Це інше, і мені це дуже сподобалося.
Це хороша гра для людей, які страждають від тривоги та депресії. я рекомендую це. але іноді після того, як ви переглянете відео, щоб його оживити, ви не зможете зупинитися, щоб приземлитися, як на вершині шипів. так що виправте це і дам вам п’ять зірок, але це моя єдина проблема.
Топ
Light-It Up Аркаде ejc
Я дуже люблю цю гру! Єдина проблема, яку я маю, це надмірна кількість реклами, яка зависає, тоді мені потрібно перезавантажити гру, а потім перезапустити свій рівень. Інакше я одержимий цим!!! Будь ласка, виправте оголошення, щоб я міг поставити п’ять зірок 💙
Мені подобалося, коли одна фігура торкалася іншої і запалювала ту іншу форму. Це єдине, що мені сподобалося. Реклама надто часта, а рівні занадто складні. Крім того, вам потрібно мати певну кількість зірок, щоб розблокувати інші рівні. Якщо ви не досягнете цієї кількості зірок, вам доведеться повторити рівні, ЯКІ ВИ ВЖЕ ЗАВЕРШИЛИ. Загалом, це була найгірша гра.
клас время убивалка
Light-It Up Arkade tmu
PinOut Arcade opmj