Post by lijuteverre on Mar 5, 2022 22:08:29 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Witch 3 Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Witch 3 Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти генератор кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Witch 3 Saga 2022 version ▞▞▞
Я люблю грати в цю гру. Це дуже весело, і я вже давно граю. Зараз я на рівні понад 700, і чим вище, тим складніше, що мені подобається. Але грайте чесно.Гра робить неможливим перемогу без додаткової допомоги. Від гри чи витрачання грошей.... ви не робите достатньо ходів або переконаєтеся, що бульбашки потрібного кольору ніколи не дають. Це несправедливо. Зробіть ігрове поле справедливим, не витрачаючи гроші. Тепер здається, що всі ігри тепер про гроші! Гроші і ще гроші!
Не можу приєднатися до команди. Екран для вибору мети просто зупиняється. Останні оновлення не вирішили проблему.
Це весела гра, але завмирає.Має деякі проблеми, які потребують вирішення
Коли ви змінюєте свій мобільний, ви втрачаєте всі бонуси. Навіть якщо ваш профіль був пов’язаний з facebook. Також хочеться пропустити всю анімацію, так як потрібно багато часу, щоб перейти до наступної гри.
Three Kingdoms: Warfare Estrategia kxdi
Чому я більше не бачу дерева?!! Мені потрібні подарунки, які він дає
Запитання: у мене залишилося 40660 пляшок зілля, і я продовжую отримувати все більше. Що мені з цим усім робити, бо я закінчив з другим рівнем, і він більше не дає мені прикрашати.
Він продовжує вимикати під час гри
Ця гра дуже прикольна Ну вона така собі
Мені, чесно кажучи, дуже подобається гра, але у неї занадто багато спливаючих вікон, і мій телефон не впорається з цим. Я можу грати лише 2-3 рівні, перш ніж мій телефон зупиниться, тому що "приєднуйтесь до цієї команди за призом!!!" І «подивіться на свій прогрес у рейтингу!!!» Я хотів би, щоб були кнопки, які я міг би натиснути, щоб перейти на сторінку команди або сторінку рейтингу, а не всі ці автоматичні спливаючі вікна, які призводять до збою моєї гри.
Завершуючи сміття, це не що інше, як MoneyGrab, ця гра розроблена для того, щоб позбавити вас якомога більше грошей, і нічого, ігровий процес дуже повторюваний і дуже нудний
Дуже цікава гра .
Bubble Witch 3 Saga Älypelit xft
Я дуже шокований, я не знаю, що трапилося, але раптом я знову на 1-му рівні?! Вся ця робота грає задарма. Все пропало. Я вперше відчув це в грі.
класна гра дуже схожа, щоб же мужа під садила нацю гру
З тих пір, як вони додали весільний лабіринт, мені довелося видалити та перевстановити, щоб продовжити гру. Це надзвичайно дратує. Це серйозно дратівливий збій.
Bubble Witch 3 Saga פאזל gst
Дуже цікаво і вчимося краще перемагати. Люблю цю гру.
Гра крута,затягує)) займає багато місць(
Я встановлював цю гру тричі й дістався до певного місця, і, мабуть, тому що я не витрачаю гроші на купівлю речей в іграх, вона зависає і не дає мені збирати нагороди чи перейти на наступний рівень. Дуже розчарований. Тому що мені дуже сподобалося грати в цю гру.
Фу складні уровни кажу вам дві букви ФУ
Чудово
Після області 3 видаліть і знайдіть іншу гру. Оскільки до того часу вони мають скарбничку в розмірі 2,99 доларів США за використання, яку вони хочуть заплатити, щоб отримати золото, щоб продовжити грати на рівнях, вони не дають вам достатньо бульбашок, щоб бити самостійно. Майже все, над чим ви важко працюєте, щоб заробити в грі, — це просто хитрощі, щоб змусити вас витрачати гроші (або використовувати, як скарбничку, або просто знижувати в магазині, як квитки Amands). Це образливо.
Нові тури го
Мені сподобалася ця гра але один мінус , будь ласка , добавте українську або російську мову , ну і все інше плюс. ❤❤😉
Мені подобається гра, вона тримає мене уважним
Ця гра викликає дуже звикання, я дуже люблю в неї грати. Дякую. Я все ще люблю цю гру. На здоров'я
Bubble Witch 3 Saga Головоломки vtt
Я готовий видалити гру, вона постійно зависає. коли ви намагаєтеся змусити квітку прокинутися. дерево, і після оновлення ви не можете отримати додаткові ходи
Bubble Witch 3 Saga Puzzel kwj
Я люблю цю гру! Нові функції, більше можливостей вигравати й збирати очки тощо. Нові міні-ігри! Це весело/складно та барвисто. : ) Хорошого дня! Будьте в безпеці та здорові.
Чому не виходить завантажити?
Було б ідеально. Проте я граю з людьми, які не усвідомлюють, що можуть грати 2 квітки, і що вони можуть вибрати, яку квітку вони хочуть зіграти. Що якщо вони усвідомлять, що не можуть досягти успіху з цією квіткою, вони можуть скасувати й вибрати іншу. Будь ласка, повідомте ВСІХ гравців про ці факти.
Я люблю цю гру, і я оцінив її на 5 зірок, але зараз я дуже розчарований, оскільки щоразу, коли я граю в неї, я починаю рівень, і це забирає життя, і через 20 секунд після того, як я граю на рівень, він закінчується всю гру і назад на мій домашній екран, і він не зробить цього, коли я оновлю будинок Стелли або нічого, він зробить це лише тоді, коли я натисну грати, щоб почати рівень, а потім він повністю вийде сам. Я не задоволений цим, тому що це буквально зайняло все моє життя, допоможіть, будь ласка
дуже цікава гра
Я граю в цю гру роками і дуже її люблю, але в останніх оновленнях вона стає все більш нестабільною. Гра зависає, переходить у нескінченний цикл, рівень продовжується, навіть якщо ви лопнули всі бульбашки тощо. Дуже засмучує!
немає ніякої користі від золотого пилу, який ми отримуємо від подарунків, ми навіть не можемо ними скористатися, ТВОРЦЬ цієї гри просто ідіот, я вже грав до етапу 615, але це не принесло мені жодної користі, просто марна трата часу, якби я тільки встановив і грав і заробляв гру, я б наразі заробив сотні доларів. НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ. НЕ ГАТАЙТЕ ЧАС ТУТ ЗАКАЧУЙТЕ КРАЩУ ГРУ
Я застряг на сцені, де написано, що торкніться області зверху, досліджуйте, і я не можу
Цікавенько.
Супер!
всь ок
Абсолютно захоплююча гра, з потоком і досить плавним ігровим процесом. Але у неї є свої недоліки: дратує анімація всього, що ви знаєте вже через 20 хвилин гри, і ви не можете пропустити це (я говорю про анімацію привида з ключем або всю ту інформацію, яку я отримую перед кожним новим рівнем і після збивання). Моєю останньою краплею терпіння були крижані/хмарні жаби. Я знаю, що ви якось намагаєтеся заробити гроші у своїй грі f2p, але це занадто дратує.
Bubble Witch 3 Saga Tankenötter dniu
люблю цю гру. досить складний виклик ЗАВЖДИ весело!! Але я отримав новий телефон і мені довелося ПОЧИНАТИ ЗНАЧУ!!!!!! Не дозволив мені повернути свою гру!!!! Все ще божевільний
Загалом, це хороша гра, але насправді вже два тижні збої з точки зору рейтингу всієї ліги. У підсумку я посів перше місце у своїй лізі та отримав приз, але не зміг перейти до нової ліги. Це дійсно дратує, тому що гра постійно показує, що тут потрібна увага чи дія. Крім того, гра все ще дуже цікава
Останнє оновлення зіпсувало гру. Так, деякі рівні складні, але зараз деякі неможливі. Спеціальні прискорювачі в грі обмежені. Паличка чарівника майже не буває, а коли це відбувається, вона просто продовжує спускатися, навіть коли привид продовжує рухатися... Раніше ви бачили відео, щоб отримати додаткові життя..Це закінчилося..Дуже сумно, і я думаю, що настав час щоб видалити програму.