(Android) Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat кодови бесконачног злата
Mar 5, 2022 22:11:28 GMT 8
Post by lijuteverre on Mar 5, 2022 22:11:28 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови бесконачног злата ▞▞▞
▞▞▞ Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat 2022 version ▞▞▞
ТАКО САМ ЉУТ ЗБОГ ГЛУПА ДРВЕЋА. терају те да се преврнеш наопачке ТАКО САМ ЉУТ!!!!!!!!😠😠😠👎👎👎👎
Платите да бисте освојили смеће.
Већ 3 пута сам играо ову игру и она је избрисала мој напредак и морам да почнем изнова. Укључујући куповину новчића од 2,99 долара који сам користио за надоградњу. Опељешен. И изгубио пар сати ако је играо време.
Волите своје хеликоптере
Бугги и тешко зарадити новац, тако да је тешко откључати возила, тешко да раде мисије, потпуно губљење мог времена, тако да још једна ствар коју треба да запишем на моју листу расипника времена
До нивоа 30 игра је 'пристојна', током нивоа 30, када се борите са непријатељима, игра пулсира брзим ФПС-ом и једва можете да се спустите а да вас 10 непријатеља не преплави, а пре нивоа 30 нивои се углавном понављају. оне у којима вођене ракете РедФор могу направити потпуних 180 и разбити зидове и погодити вас. Све у свему, добро је до, рецимо, нивоа 10.
Свиђа ми се пи ле хуо и мустанг и хорон и хало
Ндак биса ди пасанг 😈😈😈
На напредним нивоима (после 20) игра је толико заостала да је немогуће играти. ФПС-ови опадају и само једним додиром (без дугог додира) хели разбија врх пећина или лети пребрзо и не може да га контролише. Молим те поправи!
Није добро
Добра је игра, али је тешко научити шта да лети, али требало би да је схватите.
У реду је, али када га понекад отворим, аутоматски ће изаћи из игре
Какво јебено заостајање...... ова игра има потенцијал, али заостајање је смешно
Dustoff Heli Rescue 2: Combate Aéreo Militar Arcade eyzm
У реду је
Одлична игра је волела прву, али заостајање у овој је заиста лоше, посебно на каснијим нивоима, чак и на врхунским телефонима.
Молимо додајте да га је Дустофф 3 већ завршио двапут.
ОМГ, ово је фантастично. То је као мини мацвсог у нама. Само обожавај! Сваки ратни манијак би то требао пробати
Цела игра зависи од новца. Почнете са најбољим од најбољих хеликоптера, а затим паднете на ништа, сви бољи хеликоптери су заиста скупи и ако не платите, играћете доста дуго осим ако не платите смешне цене за пикле игру
Контроле су нестабилне понекад не раде
Зашто морате да купујете Хеатх и муницију? Дустофф хели ресцуе 1 је бољи
То је као цалл оф дути, али хладније!
Игра изгледа ок, али волим да имам контроле за летење, нагињање, џојстик за горе-доле, лакше на старом.
Одлична игра, али насумично пада пред крај мисије, трошећи гориво и понекад захтевајући од мене да поново уложим 7 минута рада. Супер контроле, забавна игра. Само ме нервира пад.
Претпоставља се да је то веома забавна игра, не знам зашто се нагло искључује усред игре на 25 ЛВЛ, дешавало се већ неколико пута... админ молим вас проверите б4 Разбеснео сам и избриши ово игра у гостима
У реду је јер можете играти ако га хакујете неће радити
Досадан
најгоре што је тако тешко проћи кроз супер мале тунеле :[
ХЕЛЕКОПТЕР НЕ ПРЕНОСИ ОШТЕЋЕЊЕ ДРОМ ВИСОК 1 ИНЧ ВИ РЕТАРДИРАНИ ЉУДИ
Да ли ова игра ради на самсунг ј1 или не?
Када притиснем старт, не ради
Учините то лакшим као дустофф хели ресцуе 1!!!!Тако је тешко!!!!!!!
Здраво! Одлична игра, али ниво 8 је тежак. Могу ли да добијем водич?мисија 11 је глупа ффс идк како би требало да користим овај мали хеликоптер да уништим све ове ракетне камионе на ветру, глупи су и плата је ужасна
Ужасне су поготке
Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat Arkade unf
Игра је била претешка
Мислим да је Дустофф 1 био много бољи. Играње у Дустофф 2 је забавно. Али требало би да постоји 'про' режим контроле. Много је реалније и забавније. Покушајте да додате професионалне контроле. Али осим тога, у реду је.
Гх њ
Добра игра мало превише плати да би победио у првом није ти требао бензин у овој, мало је досадно
Заиста одлична игра 👍
Dustoff Heli Rescue 2: Serangan Udara Militer Arked onj
Ово је добра игра плус за момка коме је било тешко на нивоу 8 мој момак Ја сам већ завршио Управо сам је завршио за један дан плус добио сам све хели осим црног хелија и руског хелија
Draw Hero 3D : énigme + dessin Réflexion xgjb
Игра је ОГРОМНА надоградња на стару, боља контрола више приче итд. генерално боља од претходне.
Нисам могао да играм јер сваки пут када покренем игру, она ми искључује телефон и морам да је поново укључим. Биће већа оцена када се ово поправи за Галаки Ноте 4.
Тако глупо, не губи време
Забавно је, али механика чини веома повољним плаћање новца за играње, више од просечне игре подржане огласима. Нажалост, деинсталиран
СВАКИ ПУТ КАДА УМРЕМ НА ПРВОМ НИВОУ МОРАМ ДА ГА ПОНОВНО ПОКРЕНУЈЕМ ЗАШТО НЕ МОЖЕТЕ ИМАТИ КАКВЕ КОНТРОЛНЕ ТАЧКЕ НАКОН НЕШТО УЧИНИТЕ НА ПРВОМ НИВОУ. То је само губљење времена што га бришем.
После скоро 3 године ... игра и даље јебено заостаје
Први пут сам играо игру пуцања у којој не могу да пуцам из пиштоља! Људи, то је ауто пиштољ. Можеш пуцати.
Игра је веома добра
Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat Žaid. automat. juaa
контроле су биле веома тешке
То је једноставно Срање
Прва игра је понудила бољи ударац за $$$
Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat Arcade ucw