Post by lijuteverre on Mar 5, 2022 22:20:34 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod יותר גבישים ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Fight Arena – Ninja PvP 2022 version ▞▞▞
בעיית השידוכים, אנא תקן את זה, המשחק שלך כל כך כיף לשחק והוא דורש רשת כדי לשחק/לטחון, אז תקן את זה.
シャドウファイト・アリーナ ロールプレイング meqe
זה משחק נהדר אני אוהב גרפיקה מדהימה ויש כל כך הרבה דברים שאתה יכול לעשות בסך הכל המשחק הזה הוא נהדר
החוויה הגרועה ביותר שאי פעם הייתה בזמן ששיחקתי בקרב צללים בפעם הראשונה. יש לי חיבור אינטרנט טוב אבל עדיין המשחק הזה מראה שאין לי חיבור טוב אני משחק במשחקים שלי ב-wifi במהירות גבוהה עדיין זה מראה שהחיבור הגרוע בגלל הבעיה הזו איבדתי כל כך הרבה
אהבתי את המשחק הזה מאוד אבל אני מאוד עצבני עם דמות אחת. היא ג'ט. היא הדמות הכי שבורה ולא הוגנת כי הגזרה שלה יותר מדי והיא מאוד מהירה וגם המהלכים שלה כל כך מעצבנים כמו- הבעיטה הכבדה שלה וריקוד הבריכה וההתקפה הכבדה שלה והתקפת למעלה גם ההתקפה התחתונה כל כך מעצבנת. אז בבקשה תעבדו אותה מחדש, שנו את מהלכיה והפחיתו את הנזק שלה והאטו אותה כמה שיותר מהר. אם לא תעבדי אותה מחדש, אני רוצה לעזוב את המשחק הזה.
זה משחק ממש טוב, הגרפיקה פנטסטית, הפקדים נקודתיים והתאמת התחרות שווה
אנא הוסף אפשרות לסימון חניכים כך שאחרי קבלת 05 ציונים או כך ניתן יהיה להחרים את החניך מדורג ליום, אם החניך עדיין חוזר על עצמו שהוא עלול להחרים לצמיתות לעשות זאת כדי להפוך את המשחק פחות מתסכל לשחק
זה כיף, להשיג גיבורים חדשים זה קצת מלוכלך אבל לא נורא כמו 2, עם זאת, החלק המכעיס ביותר הוא להיכנס למשחק עם פיגר במקום שהמשחק יאלץ אותם להוביל את התזמון שלהם הוא רק מחץ ואז משחק דברים בבת אחת מה שגורם לכך שהקלטים שלי יתפספסו, אני מצטער אבל למה לי לסבול שמישהו אחר מפגר, זה לא שווה שהם מקבלים יתרון לא הוגן, מלבד המשחק המהנה הזה
אינטרנט לא יציב שמוביל לתבוסה טכנית ללא סיבה כאשר אין בעיה עם האינטרנט שלי. דבר שני הוא חוסר האיזון העצום במהלכי הדמויות שגורם לדמויות מסוימות לדפוק ספאם בפינות מה שהופך דמויות אחרות לחסרות תועלת וחלשות. אין ספק שזה משחק לא הוגן ופוטנציאל מבוזבז.
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Hry na hrdiny onc
משחק pvp טוב אבל לוקח נצח כדי להשיג התאמה, אני תמיד רק נלחם בוטים. גם לאחר זמן מה זה נהיה משעמם כי כולם משתמשים באותן דמויות, אין איזון.
משחק עשוי היטב, אבל הפקדים איטיים ואין ברירה באילו כלי נשק אתה רוצה להשתמש. זה יהיה גם מגניב להוסיף דמות שיכולה להיות לה מבחר של כלי נשק שונים כמו 2 צירים, סכין קליפס גדול או חץ וקשת והם יכולים להשתמש בחצים או בסכין ציד כהתקפת תגרה.
אני מעריץ של Shadow Battle 2 ו-3. אבל זה המשחק הגרוע ביותר ששיחקתי אי פעם. יש כל כך הרבה בעיות קישוריות במשחק. למרות שהפינג שלי הוא 4ms, המשחק שלי נפגע כל כך הרבה פעמים. כל כך מתסכל. חיכיתי לעדכונים רבים. אבל אין התפתחות בנושא זה מצד המפתחים. ועכשיו רמות הסבלנות יורדות לחלוטין. יתרה מכך, החניכים במשחק מתגברים מיום ליום. זה גם גרם לי לתסכול ואיבד עניין במשחק.
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Rollenspiele lfcg
זה המשחק הגרוע ביותר ששיחק אי פעם אם רשת השחקנים האחרים לא עובד המחשב משחק עבור השחקן המקוון השני ולא אמורה להיות חסימה אוטומטית המחשב משתמש בו שוב ושוב ואנחנו צריכים לחכות לזה איזה שחקן יתחיל קודם אם אחד שחקן מתחיל קודם השחקן השני יכול בקלות לחסום והוא יקבל הזדמנות טובה לתקוף אותו.
היי זה משחק טוב אני אוהב את זה 🥰🥰🥰 זה לא משחק עולם פתוח אבל משימות זה כיף ואתה יכול להגיד כל דבר במחשבה שלך לאויבים שלך כמו היי הוא גרוע בלשחק ועוד אבל אש גראד 🔥🔥 הוא האהוב עליי
זה באמת משחק פנטסטי שהדמויות זזות מדהים שיש להן סוגים שונים של מהלכים בכל שנייה אפשר לשים לב למהלך החדש זה פנטסטי🤘😝🤘
אני משחק משחק אחד במשחק הזה ואני מוכה על ידי דרדס שכבר יודע 7 שילובי להיטים לכל דמות. בזבוז זמן גבר. הכפתורים אפילו לא עובדים חצי מהזמן. אני רוצה לתקוף וזה לא. אני רוצה לקפוץ ואני מתקדם. תקן את המשחק שלך.
זה משחק מדהים והכל אבל יש בו הרבה תקלות. לפעמים בקרב pvp המשחק יתקלקל והרקע הופך שחור והכפתורים והג'ויסטיק נעלמים ואני לא מצליח להילחם כמו שצריך כי אני צריך לנחש איפה הכל נמצא. ואז אתחיל לנצח בקרב והחיבור ייצא ויגרום לי להפסיד הרבה בקרב. לפחות תגרום לכך שהקרב יסתיים בתיקו אם הקשר ייכבה.
אני מרגיש שמנצלים לרעה יכולות כמו תפוס וזריקה ואתה לא יכול אפילו לקום בלי להיזרק שוב זה מאוד מעצבן ואי אפשר לעשות שום דבר נגד זה. יש למרחקים יש קישוריות זה טוב מאוד אני בקושי יש לי בעיות אנשים אחרים שיש להם בעיות קישוריות יש דברים מבלגנים.
המשחק מדהים. תנסה לנסות עכשיו! ובכן, אני רוצה לשאול את היוצרים משהו. אתה יכול בבקשה! תעשה קרב צל 2 פרק 2 כלומר. אהבתי מאוד את העיצוב של Shadow fight 2 ITS SO Good. אז אם אתה קורא את זה בבקשה. נסה לעשות משחק קרב צללים חדש. עם אותו עיצוב בערך של Shadow fight 2!
אש
המשחק הזה טוב והכל, אבל אני ממשיך לבזבז את אבני החן שלי על הבחירה המטופשת הזאת שהגיבורים שלך נלחמים, אבל הדמות קייט והאיש המגן והמייס הזה הם יותר מדי מוגזמים. לשניהם יש התקפה אחת שכשהם עושים את זה פעם אחת הם בלתי מנוצחים. אתה לא יכול לזוז כי אתה ממשיך להיות מופל ואתה לא יכול לתקוף אותם כדי שיפסיקו כי הם דמויות ליגה. האם אתה יכול פשוט לעשות את זה כך, למשל, הם יכולים לעשות זאת רק פעם אחת בשתי שניות ביקורת חמישה כוכבים.
המשחק הכי גרוע ששיחקתי בחיים שלי. השרת מאוד מעצבן ותמיד מנתק בין המשחק ובכל פעם שאני משחק זה לא עובד כמו שצריך והיריב מנצח. אני מאוד כועס מהמשחק הזה.
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Παιχνίδια ρόλων znj
שים לב שאני לא רגיל לעשות סקירה מהסוג הזה המשחק עצמו מדהים, אבל זה בעצם כיף הדמות ההתחלתית היא למעשה מספיק הגונה כדי להתמודד עם הדמויות האחרות. אבל אני כן רוצה לומר דבר או שניים על השידוך. לא ממש איזון הרבה... הותאמו לאנשים שיש להם אופי ודירוג עדיפים בהרבה. TLDR זה כיף, פשוט אך עם עומקים, שידוכים די מופרעים. 4.5 מתוך 5
דמויות כמו Jet היא אופטימית מדי - תוקפת מהר מדי, יש לה יותר מדי שילובי התקפה בסיסיים, ומצב הרמוניה הופך אותה לאופנית ולא מאוזנת. לפעמים, תנועות צל Hitbox מטופשות ועוברות דרך הדמות (כלומר, תנועת הצל של יווקה עוברת דרך הדמות גם אם כפות החתול הגדולות פוגעות במטרה). התחבטות ומקש זה טיפשי; אתה צריך להגיע מחזה אל חזה כדי להתחבט ולפעמים החבטה לא מופעלת אפילו כשסופר קרוב. דאש פונה לכיוון השני אך אינו עוקף את היריב מדי פעם.
דמות הונג צ'ו. מופעל יתר על המידה. כמו כן כאשר הכפתור התחתון שלו הופך זמין זה גורם לכל שאר הכפתורים להיעלם. בבקשה תקן קצת פיגור בעת משחק בדירוג בזמן ביצוע שילובים. אני אוהב שאם אתה מתנתק n היית מנצח, אתה מנצח אוטומטית. אני רואה שדמויות נוספות הופכות לביטול נעילה ככל שהחשבון שלך עולה. (אינך יכול לראות את התווים הניתנים לנעילה עד שהחשבון שלך נמצא במרחק של רמה אחת/זה יכול לגרום לאפשרויות הדמויות להיראות מוגבלות אם אינך מודע למידע זה).
חוויה פתטית בכל פעם שנמשך קרב אינטנסיבי כזה או אחר, האינטרנט של היריב מפריע לקרב מה שגורם להסחת דעת וגורם לי להסיר את ההתקנה של המשחק וזה מה שאני הולך לעשות עכשיו
המשחק סופר מהנה אתה עלול לקבל בעיות רשת פה ושם אבל זה גברי בגלל ה-Wi-Fi של השחקנים אז המשחק הוא סופר טוב הדבר היחיד שצריך קצת עבודה הוא הרמה במשחק הגדלת הרמה כדי שתוכל לקבל גיבורים חדשים הם לא ייאמן שקשה לעשות זאת בעדכונים עתידיים, זה כל מה שאני רואה צורך לתקן ואז זה משחק 5 כוכבים קל
זה משחק טוב מאוד. אתה יכול לשחק עם חברים ואנשים אחרים באינטרנט. אין פרסומות אז זה מאוד משעשע לתקופה ממושכת של משחקים. עם זאת, יש לזה גם צדדים שליליים. זה מאוד מפגר והוא מתקלקל כל הזמן. המשחק צריך לעבור סדרה של פסק זמן והפסקות כדי לסיים את המשחק. כמו כן, זמן התור לביצוע השידוכים ארוך מאוד. זה תלוי באינטרנט ובמיקום שלך, אבל בדרך כלל לוקח בערך 2 עד 4 דקות להגיע למשחק מדורג.
ואוו משחק טוב טיפה אלים
שחקו במשחק הזה על אחריותכם בלבד. אל תחשוב אפילו לבזבז כסף על המשחק הזה. יש יותר מדי אנשים לא מיומנים שמשתמשים בניתוק, בפריצה לאחור או בניתוק בכוונה. למפתחים לא היה אכפת ו/או אפילו לא הראו דאגה ודאגה להסיר את זה ועדיין לאפשר לזה לקרות. דברים קטנים אבל הם לא יישמו זה כפתור הדיווח של השחקן במשחק. גם אם הם עשו את הסוג הזה של מפתחים הם אלה שאפילו לא היו קוראים או אכפת להם מלבד ניקוז הכסף שלך יבש ממך.
אני מאוד נהנה מהמשחק הזה, אבל זה הישג עצום של מזומנים והוא מפתה גורם למשחק כל כך כיף. או שחקו כמו 2-4 משחקים לפני שתצטננו לחזה הפנוי הבא. כל פעם שאתה עולה רמה זורק לך "מכירה" חבילה ששווה כל כך הרבה אבל אתה משלם את זה עבור פרק זמן כזה. ואז נעלם כדי לא להיראות שוב ולא משנה באיזה צרור. מעבר הקרב ב-10$ לחודש לדעתי תלול מדי. אולי 5 בחודש הייתי נוטה יותר. משחק מהשורה הראשונה. טקטיקת "EA" יכולה להסתדר בלי. סימס
Слотомания Kazino tbf
הטחינה להשיג קלפים היא איטית להפליא אלא אם כן אתה מכניס הרבה כסף במשחק. אז זה קצת שכר כדי לנצח. המשחק הזה יכול לגרום לך להשתולל על המסך שלך מאיזה חוסר איזון בדמויות, לזמן המתנה של בעיקר 2 דקות בערך לקנס משחק, למשחקים רבים שבהם הקשר מתנתק ואתה מסיים בתיקו ונלחמת על כלום. בכנות, לא הייתי ממליץ אלא אם יש לך את הסבלנות ואת הכסף עבור סוג זה של משחק. זה כיף לפעמים
הפקדים גרועים למדי. אני אלך להתגלגל ובמקום זה פשוט יעבור על המסך וגם כשאני בפינה במקום לתפוס אותם, כל מה שהאווטאר שלי עושה זה להפיל את השעון שלו (אפילו לא זז להתקפה) כדי שהיריב שלי יגיע בתנופה. וגם אם התנועה וההתנהגות של היריבים כל כך קרובים למציאות, היריב שלי לא צריך לזרוק אותי מיד כשהוא בהלם עקב מכה בראש
משחק מעולה הדמויות מקוריות וטובות ואם זה נתקע זה אומר שהאינטרנט שלך או של האופחלשה זה לא קשור למשחק עצמו חוץ מזה זה אחד המשחקים
אני משחק בסאגת Shadow Fight כבר שנים רבות. ולמען האמת, זה הכי טוב. בכנות, הרגשתי שהמשחק הזה היה די טוב יותר מאלה של משחקי PVP PC. ל-Shadow Fight Arena יש כישורי משחק שונים, דמויות וכל אחד מהם עוצמתי בדרכו. כשהגעתי לנקודה השלילית שעברתי, שחקנים דרשו מפות חדשות עבור המשחק הזה, אבל זה לוקח כל כך הרבה זמן להוסיף מפות חדשות. אבל בסך הכל זו הייתה חוויה משמחת ועד היום אני תמיד ממשיך לשחק את Shadow Fight Arena. ומקווה שהצוות ימשיך לעשות עדכונים נפלאים.
המשחק נהדר אני רק מאחל לך להוסיף עוד מומנטום למשחק או להגיע למקום שבו אתה או היריב עוצרים חסימה אם אתה עומד במקום יותר מ-4 שניות שיחקתי במשחקי Nekki בערך 8 שנים. אני אוהב את המשחקים שלך גם בבקשה מטומטם את הקרב למה הלגיונות לא יכולים לעשות את כל בעיטות הלגיון השונות אותו הדבר עבור כל שאר החמולות
מערכת חלוקת הגביעים הגרועה ביותר. הישן היה הכי טוב. ראשית, יש הבדל עצום בגביעי שחקנים, כמו , שידוכים מוצאים שחקני גביע נמוכים. שנית אם אתה נלחם 3 נגד 3 עם שחקן עם דירוג נמוך, זכייה במשחק תקבל 2 גביעים בעוד הפסד ייקח לך 75 גביעים. אז מבחינה טכנית אתה צריך רצף ניצחונות של 50 משחקים כדי לטפס על 100 גביעים ומשחק אבוד בודד כדי להפסיד 75 גביעים.
Shadow Fight Arena Rol Oyunu cxni
משחק הלחימה מרובי המשתתפים התחרותי הטוב ביותר עד כה. למרות שאני רוצה להציע משהו למפתחים. שיחקתי גם ב-Shadow Fight 3 ואחד המאפיינים הטובים ביותר שלו היה פירוק היריב מנשקו. ל-SF Arena אין את הפיצ'ר הזה, אבל אם היה זה היה מוסיף עוד היבטים טכניים למשחק. אז בבקשה הצג את זה או משהו דומה כמו נעילה זמנית של יריבים יכולת מיוחדת.