Post by lijuteverre on Mar 5, 2022 22:23:45 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ primogemi generatorja kod ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger: Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Fantje, toliko oglasov, kaj sploh mislite! Primer je bil drugačen, če bi bila aplikacija, toda to je igra! Ljudje želijo IGRATI igro, ne pa klikati na oglase za pridobitev kože in orožja. Za božjo voljo zmanjšajte pogostost oglasov. Zgradite igro za potrošnike in jih počasi začnete jeziti s svojimi shemami, kdo jo bo še priporočal? Upam, da boste videli ta pregled in upoštevali enako.
Iskreno, s to igro bi lahko naredili veliko. Zlasti otežuje, naredi daljše ravni in dejansko doda veliko raznolikosti. Puške imajo različne poškodbe, vendar to ni pomembno, samo med bitko s šefom. Ustvarite si nove sovražnike, odstranite 40-sekundne nepreskočljive oglase, samo naredite to zabavno igro. Uredi: Te igre ne bom izbrisal, počakal bom na nadaljnje posodobitve in tako povečal to oceno.
Ni dovolj dobro zame. Ampak še vedno kot da so ravni in tudi obleke, ampak TAKOOOOOOO dolgočasna😑 igra🎮.
Na Pixelu 4a se zruši ob odpiranju ali v 30 sekundah predvajanja, če pride tako daleč. Povsem podobna ideja, vendar se ne da igrati
Igra se vedno zapira, ko jo poskušam odpreti
No, Johnny trigger ni tako dober, kot je videti v oglasih. Igro igram več kot en teden in zanjo sem ustvaril svoje stališče. Obstaja veliko napak, za katere se zdi, da podjetje ne želi odpraviti, na primer izstreliti dve krogli z enim dotikom in preklinjati bote, da vas ubijejo. Druga težava, ki je ne smemo predvideti, je, da je bil edini čas igranja, ki sem ga imel med izkušnjo s to igro, 10 ur po mislih vsa dva tedna, ker je bilo preveč oglasov, zaradi katerih sem sovražil to igro kot še nikoli prej.
To je zelo dobra igra. Grahika je dobra in dobra arkadna igra
To je pravzaprav zelo dobra igra. Igranje je zelo lepo, odlična grafika itd. in minimalno število oglasov. Vendar se igranje ne spreminja z napredovanjem po ravneh...ostane enako in postane zelo monotono. Spremenite ga, dev fantje!!! Otežite, ko pridobite višje in močnejše orožje.
Preveč oglasov brat, oboževam to igro, vendar zaradi teh oglasov sovražim to igro
Zelo dobra igra, a toliko oglasov, da vam gre na živce. Vem, da dobite denar za vse to, ampak prekleto. Ne morem ga več igrati. Igral sem približno 30 minut, vendar so bili oglasi 25 minut. Razvijalci bi morali biti osredotočeni na potrošnike, denar bo prišel šele takrat. Tega ne bom nikomur priporočil, niti ga ne bom več igral.
Na splošno je to dobra igra, samo dodajte možnost, da shranite naš napredek. In tudi, ko se dotaknem oglasa za ogled, da dobim 1 ključ, nič ne naredi. Prosim izboljšajte te stvari in ocenil jo bom s 5 zvezdicami ⭐.
Dobra
Ta igra ima odličen koncept, vendar sta njena izvedba in igranje preveč enostavna in zelo povprečna. Iz oglasa sem predvideval, da bosta njuni kontrolniki za streljanje in skoke, vendar ni kontrol za obe. Vse kar morate storiti je, da pritisnete na zaslon in ko fokusna linija zadene sovražnika, ga takoj ubije. Znak teče v programirani vrstici in; zato vam ni treba voditi teka, zato morate samo večkrat tapniti zaslon.
Nigrer
Ta igra je gud, ko ti je "dolgčas"
Koncept je trden. Na začetku se počuti res dobro. Jaz sem na 125-em nivoju in zdi se, da obstaja le približno 30 edinstvenih scenarijev. Obstaja veliko različnih orožij, oblek in lokacij, vendar se dejanska sovražnikova postavitev in oblikovanje ravni zelo hitro ponavljata. Nisem tisti, ki bi lahko igral popolnoma isto stvar 100-krat z novo preobleko vsakih nekaj stopenj in bi bil zadovoljen, tako da zame... 3 zvezdice. Če se bodo odločili ustvariti nekaj novih scenarijev zasnove ravni sovražnika, bom poskusil še enkrat.
To je zabavna igra in dal bi ji 5 zvezdic, a ko igram brez povezave, ne potrebujem pojavnega okna, ki bi mi povedal, da sem brez povezave vsakič, ko začnem raven in ko moram znova zagnati raven, vem, da sem m off line, ker mi niso všeč vsi dodatki, ampak tisto veliko vijolično pojavno okno je bolj nadležno kot dodatki, ki ga odstranijo iz igre in čemu služijo kocke, če jih ne moreš uporabiti, zakaj so v igri je treba uporabljati kot ključe ali kladivo
Johnny Trigger: Action Shooter ઍક્શન mbqq
To je res zabavna igra, vendar obstajata dve težavi: 1, ko sem dosegel raven 762 in poskušal eksplodirati verigo sodov, se igra zamrzne in zapre vsakič, ko jih ustrelim, zaradi česar ne morem preiti te točke; 2, tudi ko imam odličen internetni signal, ne morem gledati oglasov, da bi dobil obleke, kladiva, kocke in ključe. Prosimo, odpravite te težave.
Odlična igra, vendar ni velik izziv - nič skupnega z denarjem, dragulji, ključi ali kladivi po odklepanju preobleke, orožja in zgradb, tako da v bistvu čakajo na naslednjo posodobitev (način zgodbe). Moral sem namestiti drugo igro samo zato, da sem zapolnil dodaten čas med tedenskimi predmeti - trenutno blizu 5000. ravni. Logično vprašanje o zadnji nadgradnji: Če je jama, zakaj je blizu strehe namesto pod hišo?!?
Res je dobro, res zabavno, morda brez oglasov in je najboljše
Dobesedno 9 od 10 elementov v igri, ki pravijo "Tap to Get", vam ne bo dovolilo, da "dobite" prekleto stvar! Poskušal sem prijaviti napako, vendar ne v poročanju aplikacij. Neumno je, če želite zaračunati naročnino za igro, ki se zdi le delno končana. To je zabavna majhna igra, dokler ne poskušate zahtevati nagrad. Predstavljati si moram, da je razvijalec večkrat slišal za te težave, vendar je bila pokvarjena, odkar sem jo prenesel, tako da vem, kaj se dogaja s to "igro". Slišal sem, da je bila včasih dobra igra, škoda
Zabavna igra!! Edina stvar je, da različne preobleke dobim le tako, da gledam oglas. Dotaknem se gumba za gledanje oglasa in mi ne dovoli gledati oglasa, tudi če moj wifi deluje zelo dobro in še vedno nikoli ne zamuja ne dovoli mi, da gledam dodatek za preobleke.
Johnny Trigger: Action Shooter ઍક્શન mbqq
Igram že nekaj časa in zdi se, da je nedavna posodobitev povzročila težave s sistemom ciljanja. Krogle ne sledijo rdeči črti, večinoma odletijo pod kotom, ki se je zgodil pred izstrelitvijo. Zdi se, da so tudi trki izključeni (Videl sem naboje skozi sovražnike). Zelo težko je uporabljati vse, kar nima učinka pršila.
Fantje iz Magir so otežili igro, morda jo posodobijo ali odstranijo iz trgovine Play.
JE TAKOOO MNOGO OGLASOV, igra je dobra, ampak oglasov je toliko... veliko... oglasov, ampak na splošno je dobra igra, če želite preživeti čas
V redu igra. Precej osnovno. Edina stvar, ki me moti, je dejstvo, da mu morate dati osebne podatke ali pa ne morete igrati. Ko igram, sem vklopil način letenja, tako da ni oglasov. (Vsi se pritožujejo nad oglasi) Od izida tega modela igre je minilo približno 5 let. (Osnovna igra, brezplačna, a veliko oglasov) Še vedno se pritožujete? Nehajte se pritoževati. Plačajte Devs 3 $ ali zapakirajte. Ta pregled sponzorira: "Playa, ki razumejo, da morajo razvijalci služiti denar s svojimi igrami"
Ta igra se nekako ponavlja, je zabavna, a čez nekaj časa boste najverjetneje pozabili nanjo. Vseeno mi je všeč 😁🎉
Lepa igra
IGRA JE ODLIČNA, TODA NAREDITE VEČ IZZIV VSAJ ZAČETEK IGRE, DA JE TAKO POČASNO, A JE DOBRA IGRA.
To je zabavna, nedokončana igra, ki je težko reklamirana. Po igranju prvih 160 stopenj lahko rečem, da je igra zabavna, vendar je tudi manjka. Sredstva in razporeditev sovražnikov so enaki, tako da ste do 30. stopnje že videli vse. Vsaka puška naredi določeno vrednost škode, vendar se ne spremeni od ubijanja z enim strelom, tako da ni smisla. Ostrostrelnih pušk ni videti, čeprav imajo odsek za njihovo shranjevanje. In 60-sekundni oglas po 10-sekundnem igranju pomeni, da je letalski način obvezen.
Omg coll
Zelo sem navdušen nad igranjem, zagotovo je to ena izmed bolj kreativnih iger in zabavnih iger, ki sem jih igral, vendar je, kot da razvijalci dejansko ne želijo, da igrajo svojo igro! Za VSAKO stopnjo sta dva oglasa. Več časa sem porabil za gledanje oglasov za druge igre kot za igranje te! Če iščete priložnostno brezplačno igro, je sploh ne morem priporočiti, kar je škoda, ker je, ko jo dejansko igrate, zelo zabavno.
Preveč težav potencialno dobre igre: 1. Preveč oglasov. Vem, da so oglasi pomembni, vendar jih je preveč. 2. Napake: Nenamerno ali samo pohlep: Velikokrat igra ponuja možnost za nekatere posebne puške z ogledom video oglasa. Ogledate si celoten oglas in pričakujete to tlečo pištolo, a bammm! Nisi ga dobil. Nazaj na začetek! Od vas se zahteva, da si znova ogledate oglas, da ga dobite. To se je zgodilo večkrat, zato ne mislim, da gre za nenamerno napako. 3. Enako igranje po nekaj fazah
Odlična igra fantje. Zabavno, vidim, kako bi bilo "zasvojiti" igrati, na splošno mi je bilo všeč. Dober trud. Vendar razumem, da morajo vsi zaslužiti, da pokrijejo stroške izdelave igre in aplikacije. Toda 2 dodatka/30 sekund vmes med vsako stopnjo, kar je 5 sekund vsaka precej..., to je preveč. Uniči izkušnjo, brez kontinuitete, razmišljanje o porabi denarja in podpore. Enostavno tega nisem mogel storiti. Nisem prepričan o poslovnem modelu ... Brezplačna demonstracija z nadležnimi oglasi za skrito plačilo za igranje.
Rocket Car Ball ספורט zgl
Všeč mi je igra, vendar mislim, da bi morali dodati kodo, da bodo kriminalci ustrelili talce
Ta igra je težka in kul
Igra je dobra, vendar veliko oglasov
👍
Th Guy ibl
Izpustite epizodo 4 in 5, znižajte stroške orožja, naredite tako, da boste za gledanje oglasa dobili več: kladiva: 12 kosov sestavljanke: 6 metov kock: 6 in poskrbite, da boste oglas gledali na vsaki drugi ravni, ne na vsaki ravni. Če naredijo vse te stvari, bo igra morda dobra.
Ne morem naložiti v igri
NI VEČ ULTIMATIVNEGA OROŽJA. Prišel sem na raven 1400 in nehali so vam dajati nova tedenska ultimativna orožja za brušenje. Osvojil sem vse navadne puške, super puške in osnovne puške, vendar ni več ultimativnega. Če ne bo popravljeno, bom kmalu izbrisal.
Najboljši!!